Geçiş yapmaya çalıştır arada bir aksaklık oldu. 14 günde geçiş olmadı 0'dan pazartesi kurulum onayı aldılar çarşamba sabahı türk telekom ekipleri port kontrolü yaptı 6-7 saat sonra teknofix ekibi kurulum için gelecekti internet annemin adına ve sözleşmeyi imzalaması gerekiyor evde olmadığı için cuma günü bir daha geldiler geçiş yapacaksan 1 hafta da hallolur ilk arayıp tarife için sesli onay alıyorlar sonra 2 3 kez daha arıyorlar ups kargo ile sözleşme geliyor imzalayınca ups geri kargoluyor bende imzadan 1 gün sonra aradılar onayladınız diye şey dediler 2 güne arayacaklar son sesli onaydan sonra mesaj ile modem arayüz kurulum şifresini yollayacaklar diye bende sesli onay alındı ama port devretme işinde...Bağlama süreci nasıldı.
ben kullanıyorum yaklasık 4 aydır. pingim valorantta 21 bile olmadı 20 sabit
Şuan piyasada bulabileceğin en f/p internet Millenicom ve güvenilir kullanan çok kişi var sıkıntı yaşamazsın.Yetkili bir yerde çalışan bir kişi Millencom adına dolandırıcı dedi. Tam da millencom'a karar vermiştim ancak Kararımdan dönmek üzereyim. Millenicom güvenilri mi? Kullanan var ise önerir misiniz?
100mbps paket mi?Alıntıyı görüntüle
100 TL ödüyorum
50 galiba100mbps paket mi?
50 olsa 56 alamazsınız vdsl ise eğer.50 galiba
ve fiber değil VDSL100mbps paket mi?
valla şimdi yaptım testi sonuç bu50 olsa 56 alamazsınız vdsl ise eğer.
Baktım paketlerine 50'lik yok.ve fiber değil VDSL
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
valla şimdi yaptım testi sonuç bu
fiber değil vdsl yazdım bu baktıkların fiberBaktım paketlerine 50'lik yok.Alıntıyı görüntüle
Millenicomun saçma bir paket tarifesi var yanlış biliyorsam bilgilendirin,fiber yazsa bile vdsl altyapın varsa vdsl altyapıdan fiber paketi veriyor.Bende biliyorum orada fiber yazdığını.Baktıkların FİBER diye yazıyor kocaman
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
fiber değil vdsl yazdım bu baktıkların fiber
valla dostum 100 TL ödüyorum gelen internet bu 50 veya 100mbps olması sorun değil ödediğim paraya aldığım hizmete bakarım bu paraya daha iyisi yok bence. Varsa söyleyin o tarafa geçelimMillenicomun saçma bir paket tarifesi var yanlış biliyorsam bilgilendirin,fiber yazsa bile vdsl altyapın varsa vdsl altyapıdan fiber paketi veriyor.Bende biliyorum orada fiber yazdığını.
Dostum altyapın o kadardır. Yoksa vaadeden hızları veriyorvalla dostum 100 TL ödüyorum gelen internet bu 50 veya 100mbps olması sorun değil ödediğim paraya aldığım hizmete bakarım bu paraya daha iyisi yok bence. Varsa söyleyin o tarafa geçelim
Milenicom un modemini alsam kötu bir modem mi sorun yaratır mi uzun süre kullanabilir miyim50 olsa 56 alamazsınız vdsl ise eğer.