Bir daire 85 sizinki 36 Gösteriyor doğru mu anladım?yani en fazla 18 mi olur. bizdeki 36 çünkü
Müstakil mi?3 katlı ev. 1. kat 2. kat 3. kat
1. kat ve 3 kat 85 gösteriyor 2 kat ise 22. neden kaynaklanıyor olabilir?Millenicom'un sitesinde 22 yazıyorsa maksimum 22 alabilirsiniz. Bende 95 yazıyor mesela, maksimum 93-94 alıyorum. Millenicom kullanıcısıyım.
Müstakil ise normal. 85Mbps altyapınızın desteğidir. 22 yazıyorsa da boşverin o yanlış.1. kat ve 3 kat 85 gösteriyor 2 kat ise 22. neden kaynaklanıyor olabilir?
Sence. Evi satın alırım belki.neden sordun?
Eve çekilen hat ADSL dir yada oraya bağlanan port adsl destekliyordur. O konuyu arayıpta öğrenebilirsin aslında. Millenicom'un sitesine başvuru formu bırak. Gün içinde arıyorlar zaten hemen. Konuşursun ama dikkatli ol satış odaklı konuşuyorlar, sen çözüm odaklı ol. Nasıl yükseltebiliriz, onların bu konuda bir yardımı dokunur mu vs gibi sorular sor. Sorularına cevap almadan telefonuda kapatma. Ben 1 bçuk saate yakın görüşmüştüm temsilciyle. Ondan sonra en uygun, en kaliteli paketi satın aldım. Hizmetlerine diyecek söz yok.1. kat ve 3 kat 85 gösteriyor 2 kat ise 22. neden kaynaklanıyor olabilir?