millenicom altyapı sorgulama doğru mu?

HİT_GOOSE

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,105
bizim evde 1. kat 85 2. kat 22 3. kat ise 85 çıktı. neden 2. kat daha az?

Millenicom'un sitesinde 22 yazıyorsa maksimum 22 alabilirsiniz. Bende 95 yazıyor mesela, maksimum 93-94 alıyorum. Millenicom kullanıcısıyım.
Post automatically merged:

Aklında bulunsun indirim kodum var. Millenicom bağlatacaksan konuşalım kodu vereyim. İndirim alırsın. Bende almış olurum. Kıyak olur :)

Millenicom'un sitesinde 22 yazıyorsa maksimum 22 alabilirsiniz. Bende 95 yazıyor mesela, maksimum 93-94 alıyorum. Millenicom kullanıcısıyım.
1. kat ve 3 kat 85 gösteriyor 2 kat ise 22. neden kaynaklanıyor olabilir?

1. kat ve 3 kat 85 gösteriyor 2 kat ise 22. neden kaynaklanıyor olabilir?
Eve çekilen hat ADSL dir yada oraya bağlanan port adsl destekliyordur. O konuyu arayıpta öğrenebilirsin aslında. Millenicom'un sitesine başvuru formu bırak. Gün içinde arıyorlar zaten hemen. Konuşursun ama dikkatli ol satış odaklı konuşuyorlar, sen çözüm odaklı ol. Nasıl yükseltebiliriz, onların bu konuda bir yardımı dokunur mu vs gibi sorular sor. Sorularına cevap almadan telefonuda kapatma. Ben 1 bçuk saate yakın görüşmüştüm temsilciyle. Ondan sonra en uygun, en kaliteli paketi satın aldım. Hizmetlerine diyecek söz yok.

Yaşadığın durum ilginç zaten. Normalde tüm binaya, apartmana giden internet hızı aynı olur.

Benim görüşüm bir sistem hatası olabileceği.

Güncelleme: Şimdi millenicomdan bende sorgu aldım. Bende de 17 Mbps gösteriyor.

Fakat test sonuçlarım : Gece olmasıyla tabi böyle bir düşüş mevcut.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,383
Üyeler
191,083
Son üye
Ptfgeesame
Geri