Millenicom doğrumu söylüyor?

panda74

80+
Reaksiyon skoru
100
WhatsApp destek hattından sordum internet altyapım 85 mhps destekliyor ondan 100 mhps istiyorum dedim ve Fiyatı, kurulum bedeli, VDSL modem fiyatı sordum. temsilcide bana size 100 Mbps önermiyorum 50 mbps alın. 100 mhps alırsanız çok internet kopması yaşarsınız dedi. Oda taahhütlü 50mhps ilk 3 ay 85 sonra 110 dedi. Taahhütsüz 50 mhps 110 tl kurum ücreti yok modeminiz yok isede 230 TL modem veriyoruz dedi.
Şimdi millenicom temsilci doğrumu diyor kopma çok olur mu ve verdikleri modem iyi mi yoksa ben internetten farklı modem almalıyım.

WhatsApp destek hattından sordum internet altyapım 85 mhps destekliyor ondan 100 mhps istiyorum dedim ve Fiyatı, kurulum bedeli, VDSL modem fiyatı sordum. temsilcide bana size 100 Mbps önermiyorum 50 mbps alın. 100 mhps alırsanız çok internet kopması yaşarsınız dedi. Oda taahhütlü 50mhps ilk 3 ay 85 sonra 110 dedi. Taahhütsüz 50 mhps 110 TL kurum ücreti yok modeminiz yok isede 230 TL modem veriyoruz dedi.
Şimdi millenicom temsilci doğrumu diyor kopma çok olur mu ve verdikleri modem iyi mi yoksa ben internetten farklı modem almalıyım.
Millleni önermem önceden kullanıyordum. İnternetin gitti 3 ay servis gelmedi. Bence turknet falan bakın

Millleni önermem önceden kullanıyordum. İnternetin gitti 3 ay servis gelmedi. Bence turknet falan bakın
Netspeed 94 100 Mbps. Türknet 100 TL 100 mhps. Sizce hangisi birde millenicom dediği doğrumudur internet kopması çok olur mu 100 alırsam

Yanlış Bilgilendirme
Aldığın hızla internet kopmasının nasıl bir mantık düzlemine yatırmış anlamış değilim. Bildiğin dolandırıcı gibi konuşmuş 😄.

TürkNet'de alt yapım 75 gözüküyor 100lük paket kullanıyorum. Haftada 1 kere belki gidiyor. Tabii oturduğun yerin alt yapısı önemli. Ne kadar stabil bilemem. (Bende ki kompa modem kaynaklı olabilir)

WhatsApp destek hattından sordum internet altyapım 85 mhps destekliyor ondan 100 mhps istiyorum dedim ve Fiyatı, kurulum bedeli, VDSL modem fiyatı sordum. temsilcide bana size 100 Mbps önermiyorum 50 mbps alın. 100 mhps alırsanız çok internet kopması yaşarsınız dedi. Oda taahhütlü 50mhps ilk 3 ay 85 sonra 110 dedi. Taahhütsüz 50 mhps 110 TL kurum ücreti yok modeminiz yok isede 230 TL modem veriyoruz dedi.
Zaten altyapınız 85Mbps destekliyorsa farklı bir durum olmadığı sürece 85Mbps üstü bir hız alamayacaksınız.
Eğer hat değerleriniz kötüyse ve hattınızı tam kapasiteye yakın kullanıyorsanız kopma yaşamanız muhtemel.
Aldığın hızla internet kopmasının nasıl bir mantık düzlemine yatırmış anlamış değilim. Bildiğin dolandırıcı gibi konuşmuş 😄.
Dolandırıcı gibi konuşsa 100Mbps satıp üstüne bir de taahhüt bağlar.

Zaten altyapınız 85Mbps destekliyorsa farklı bir durum olmadığı sürece 85Mbps üstü bir hız alamayacaksınız.
Eğer hat değerleriniz kötüyse ve hattınızı tam kapasiteye yakın kullanıyorsanız kopma yaşamanız muhtemel.

100 Mbit üzerinden değil 85 Mbit üzerinden bahsettim aslında. Altyapının desteklediği hızı vermeyip 50 Mbit ile kopma olmayacağını varsaymak ne diyedir? Evet kardeşim alt yapın 85 destekliyor sana 100 veremem ama 85 Mbit verelim dese amenna. 50 vermek ne demek ya. Aradaki 35 Mbit hıza 120 TL ödeyen insanlar var veya bu hıza böyle bir seçenek sunan İSS’ler var.

100 Mbit üzerinden değil 85 Mbit üzerinden bahsettim aslında. Altyapının desteklediği hızı vermeyip 50 Mbit ile kopma olmayacağını varsaymak ne diyedir? Evet kardeşim alt yapın 85 destekliyor sana 100 veremem ama 85 Mbit verelim dese amenna. 50 vermek ne demek ya.
Millenicom'da 85Mbps bir paket olmadığı için bunun tanımlamasını yapamıyorlar :)
İsteseler yaparlar ancak yapmıyorlar. 75Mbps paket de mi yok diyorsanız evet, o da yok.

Millenicom'da 85Mbps bir paket olmadığı için bunun tanımlamasını yapamıyorlar :)
İsteseler yaparlar ancak yapmıyorlar. 75Mbps paket de mi yok diyorsanız evet, o da yok.
Benim gözümde dolandırıcıdan farklı değiller onun için :).

hocam mahalle mahalle il il ilçe ilçe olmak üzere değişiyor ben kullanıyorum menunum.

Altyapım yeni mahalleyede yeni geldi fiber ama apartmanlara 1 sene sonra çekilecekmiş ondan vdsl hizmet alabiliyorum şuan yani 100 mhps kopma çok olmuyor o zaman millenicom geçmem türknet veya netspeed geçerim hem daha ucuz ve 100 veriyorlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Turknet ve netspeed başvurudan kaç gün sonra internet bağlantısı yapılıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

85 üstü alamayım ama 50 ile 85 mhps fark çok ondan mantıklı mı 85 hız varken 50 almak aynı paraya nerdeyse

Ne demek 75mbps paket yok bizim zamanımızda vardı.

Geri