Millenicom doğrumu söylüyor?

Altyapı 56 destekliyor. 35mbps lik paketteyim. Ama millenicom bana bilmem kaç aydır 20 25 veriyo. Hayır alt yapımdan desem ilk hafta bana 50 vermişlerdi. Sanırım acısını çıkarıyorlar 🤣

WhatsApp destek hattından sordum internet altyapım 85 mhps destekliyor ondan 100 mhps istiyorum dedim ve Fiyatı, kurulum bedeli, VDSL modem fiyatı sordum. temsilcide bana size 100 Mbps önermiyorum 50 mbps alın. 100 mhps alırsanız çok internet kopması yaşarsınız dedi. Oda taahhütlü 50mhps ilk 3 ay 85 sonra 110 dedi. Taahhütsüz 50 mhps 110 TL kurum ücreti yok modeminiz yok isede 230 TL modem veriyoruz dedi.
Şimdi millenicom temsilci doğrumu diyor kopma çok olur mu ve verdikleri modem iyi mi yoksa ben internetten farklı modem almalıyım.
80 bin ustune çıkamazsınız hocam boşuna ek ücret odersiniz

Yok kopma yaşamazsın sadece internetten tam olarak faydalanamazsın altyapın yüzünden o kadar.

Millenicom'da 85Mbps bir paket olmadığı için bunun tanımlamasını yapamıyorlar :)
İsteseler yaparlar ancak yapmıyorlar. 75Mbps paket de mi yok diyorsanız evet, o da yok.
75 mbps paket ben de yok sanıyorum. Ancak arkadaşım millenicomda 75 mbpslik bir paket kullanıyor. :) müşteri temsilcisi taahhutlu olarak sunmuş bu paketi

Geri