Millenicom fiber pakete geçiş

Ahmedie

80+
Reaksiyon skoru
20
Dostlar Millenicomda paket değişikliği yaptım ve fiber pakete geçtim. Müşteri hizmetleri bana modeminizi satabilirsiniz onu zaten kullanmayacağız onun yerine size modem kiralayacağız dedi. Tam olarak neden kendi modemimi kullanmadıklarını anlamadım. Yardımcı olur musunuz ?

modemin adsl ise 16 dan fazla hız veremez, vdsl modem almak zorundasın.

Bu konuda pek bilgim yok fakat GPON diye bir cihaz takılıyor olması lazım. Onunla uyumsuz oluyorlardı galiba. @alpolojix / Leroxy

Dostlar Millenicomda paket değişikliği yaptım ve fiber pakete geçtim. Müşteri hizmetleri bana modeminizi satabilirsiniz onu zaten kullanmayacağız onun yerine size modem kiralayacağız dedi. Tam olarak neden kendi modemimi kullanmadıklarını anlamadım. Yardımcı olur musunuz ?
Fiberr geçiyorsanız modemi firma veriyor neden Vdsl veya ADSl Modem kullanmamanızın sebebi çalışma prensini farklı

Fiberr geçiyorsanız modemi firma veriyor neden Vdsl veya ADSl Modem kullanmamanızın sebebi çalışma prensini farklı
Fakat kiralama kısmı ne alaka onu anlamadım ben direkt olarak satın alamıyor muyum ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Buradaki ana sorum kiralama kısmıydı fakat sanırım soruyu yanlış sordum :)

Fakat kiralama kısmı ne alaka onu anlamadım ben direkt olarak satın alamıyor muyum ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Buradaki ana sorum kiralama kısmıydı fakat sanırım soruyu yanlış sordum :)
Kendin 2.el modem alırsın ama gene türktelekom türknetin modemleri olur normalde o modemlerin satılması yasak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,240
Üyeler
191,550
Son üye
sedronjames
Geri