Neler Yeni

Yardım Millenicom internet sorunu

MctCan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
646
İsim
Mecit Can Horasan
İlgilendiği Kategoriler
sıcak fırsatlar
Bu tarz firmalar teker teker çökecek gibi .

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
931
İsim
Cengiz Han
Millenicom denen firmamız türknetin internet sitesine erişim engeli getirmiş ve siteye giremiyorum, türk nete geçecektim :D
Aynı şekilde bende :D Turknet sitesine girişte baya sıkıntı çekiyorum. Geçeceğim gerçekten. Adamlar bir de o kadar uyanık ki sana verilen hizmet numarasını bile zor paylaşıyorlar. Bundan 3-4 ay önce baya sıkıntı yaşamıştım firma değişecektim. Bir türlü hizmet numarasını bulamadım geçiş için en sonunda aldım ama hazırda bekliyorum geçiş için.

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,367
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
Dün geceden itibaren valorantta millenicom kaynaklı paket kaybı yaşamaktayım oyun resmen oynanmaz hale geldi, bu sorun hakkında bilgisi olan varmı 24 saat geçti düzelmiş olması gerekmiyor mu? Firma yaptığı kesinti açıklamasını da sosyal medya hesaplarından kaldırmış sorunumun kalıcı hale gelmesinden korkuyorum.
Çevremde milleni kullanıp benzer sorunlar yaşayan insanlar var. Öncelikle geçmiş olsun iss'nizi değiştirmeyi düşünebilirsiniz Turknet tarzı iss'lerle
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu tarz firmalar teker teker çökecek gibi .
Evet millette ne cesaret var garip grup isslere geçiyorlar milleni için değil bu sözüm ama efsane net diye iss varmış ona geçiyorlarmış 2. comnet vakaları yakındır

cansux

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Cansu
Instagram
cansuofcx
Discord
cansuxw
Aynı şekilde bende :D Turknet sitesine girişte baya sıkıntı çekiyorum. Geçeceğim gerçekten. Adamlar bir de o kadar uyanık ki sana verilen hizmet numarasını bile zor paylaşıyorlar. Bundan 3-4 ay önce baya sıkıntı yaşamıştım firma değişecektim. Bir türlü hizmet numarasını bulamadım geçiş için en sonunda aldım ama hazırda bekliyorum geçiş için.
Sorununuz devam ediyor mu? Ben aradığımda sorun çözüldü diyorlar fakat tekrardan valoranta girdiğimde yüksek derecede paket kaybı yaşıyorum.

SEmrey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
363
İsim
Emre
Umarım kalıcı hale gelmez veya Çok uzun sürmez çünkü internet hızında bir problem yok sadece oyun içerisinde paket kaybı yaşıyorum bu da droplara sebep oluyor

Sonucu bildirir misin

Türkiye geneli diye biliyorum internet hızında bir problem yok sadece paket kaybım var Bu da oyun içi kasmalara donmalara sebep oluyor umarım kalıcı hale gelmez çünkü buna çok umursayacaklarını sanmıyorum bağlantıda bir problem yok sonuçta
Hala devam ediyor

Ekler

• image.jpg
    image.jpg
    2.5 MB · Hit: 29
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Soykan Soycan
Aynı sorunu 3 gündür yaşıyorum. TürkNet'e geçiş yapsam düzelir mi? Yoksa sorun TT altyapısı kaynaklı mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Murat Efe
https://forum.donanimarsivi.com/konu/neden-15-yillik-operatorden-ayrildim-turknet-gectim.1050316/

Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Emrullah Kızılarslan
merhaba xdsl numaramı nasıl öğrenebilirim

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
940
İsim
Ali Mert Okuducu
Bende millenicom kullanıyorum tsye ve lole giremiyorum. İnternet siteleri falan açılıyor ama sizde de öyle mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,020
Üyeler
164,597
Son üye
misilti
Top Bottom