Aynı şekilde bende Turknet sitesine girişte baya sıkıntı çekiyorum. Geçeceğim gerçekten. Adamlar bir de o kadar uyanık ki sana verilen hizmet numarasını bile zor paylaşıyorlar. Bundan 3-4 ay önce baya sıkıntı yaşamıştım firma değişecektim. Bir türlü hizmet numarasını bulamadım geçiş için en sonunda aldım ama hazırda bekliyorum geçiş için.Millenicom denen firmamız türknetin internet sitesine erişim engeli getirmiş ve siteye giremiyorum, türk nete geçecektim
Çevremde milleni kullanıp benzer sorunlar yaşayan insanlar var. Öncelikle geçmiş olsun iss'nizi değiştirmeyi düşünebilirsiniz Turknet tarzı iss'lerleDün geceden itibaren valorantta millenicom kaynaklı paket kaybı yaşamaktayım oyun resmen oynanmaz hale geldi, bu sorun hakkında bilgisi olan varmı 24 saat geçti düzelmiş olması gerekmiyor mu? Firma yaptığı kesinti açıklamasını da sosyal medya hesaplarından kaldırmış sorunumun kalıcı hale gelmesinden korkuyorum.
Evet millette ne cesaret var garip grup isslere geçiyorlar milleni için değil bu sözüm ama efsane net diye iss varmış ona geçiyorlarmış 2. comnet vakaları yakındırBu tarz firmalar teker teker çökecek gibi .
evet erişim engeli getirmişlerMillenicom denen firmamız türknetin internet sitesine erişim engeli getirmiş ve siteye giremiyorum, türk nete geçecektim
Sorununuz devam ediyor mu? Ben aradığımda sorun çözüldü diyorlar fakat tekrardan valoranta girdiğimde yüksek derecede paket kaybı yaşıyorum.Aynı şekilde bende Turknet sitesine girişte baya sıkıntı çekiyorum. Geçeceğim gerçekten. Adamlar bir de o kadar uyanık ki sana verilen hizmet numarasını bile zor paylaşıyorlar. Bundan 3-4 ay önce baya sıkıntı yaşamıştım firma değişecektim. Bir türlü hizmet numarasını bulamadım geçiş için en sonunda aldım ama hazırda bekliyorum geçiş için.
türknet geç kurtul kanksSorununuz devam ediyor mu? Ben aradığımda sorun çözüldü diyorlar fakat tekrardan valoranta girdiğimde yüksek derecede paket kaybı yaşıyorum.
Hala devam ediyorUmarım kalıcı hale gelmez veya Çok uzun sürmez çünkü internet hızında bir problem yok sadece oyun içerisinde paket kaybı yaşıyorum bu da droplara sebep oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sonucu bildirir misin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Türkiye geneli diye biliyorum internet hızında bir problem yok sadece paket kaybım var Bu da oyun içi kasmalara donmalara sebep oluyor umarım kalıcı hale gelmez çünkü buna çok umursayacaklarını sanmıyorum bağlantıda bir problem yok sonuçta
Lole girsem bile karakter geç algılıyor.Bende millenicom kullanıyorum tsye ve lole giremiyorum. İnternet siteleri falan açılıyor ama sizde de öyle mi?
E devletten buldum. Şu an turknete abone oluyorummerhaba xdsl numaramı nasıl öğrenebilirim