Neler Yeni

Yardım Millenicom Kopma ve Ping Sorunu

quejy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
halil

Ahmet09

80+ Bronze
Aynı sorunu yaşadım. Hiçbir şekilde aramalarım ya da Whatsapp mesajlarım bir işe yaramadı. Şikayetvar'a yazdım bende. Aynı gün içerisinde cevap geldi öbürsü gün aradılar ve sorunum çözülmüştü. Sizede şikayetvara yazmanızı tavsiye ederim.
Ben Millenicom'dan çok memnundum ama fiyat konusunda 35Mbpsye 250TL istedikleri için Türk Telekom'a geçiş yaptım

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu
260tl millenicom fiber 100mbps tarife pahalı :(
219.90tl'e www.fixnet.com.tr/evinterneti 200mbps mevcut. Ah ah. Farka bak.
Her zaman daha az bilinen firmalar da ücretler daha az.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben Millenicom'dan çok memnundum ama fiyat konusunda 35Mbpsye 250TL istedikleri için Türk Telekom'a geçiş yaptım
Port değiştirdi Türktelekom ekibi şuan kopma yok ama ping sorunu devam ediyor buna ne yapabilirim ki

etnetalw

80+ Bronze
Her zaman daha az bilinen firmalar da ücretler daha az.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Port değiştirdi Türktelekom ekibi şuan kopma yok ama ping sorunu devam ediyor buna ne yapabilirim ki
Az bilinmesinin tek sebebi araştırma yapılmaması kaynaklıdır. Araştırma sebebi ile en az 90 firma buldum. Fixnet 2009 yıldır var ve daha gerisinden sistemhost geliyor. Yani bilinmeme sebebi bence araştırma yapılmaması. Firma değişikliği yapın birde derim.

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu
Az bilinmesinin tek sebebi araştırma yapılmaması kaynaklıdır. Araştırma sebebi ile en az 90 firma buldum. Fixnet 2009 yıldır var ve daha gerisinden sistemhost geliyor. Yani bilinmeme sebebi bence araştırma yapılmaması. Firma değişikliği yapın birde derim.
Bakıcaz ya olabilir şuan biraz yoğunum boş vakitte olabilir.

Top Bottom