Millenicom kullanan var mı?

Millenicom kullanan var mı?
27 Eylül'den beri kullanıyorum. 11 ay olacak. Toplamda bir, iki defa kopma yaşamıştım. Kısa sürede hallettiler. 35 Mbps'lik Vdsl tarifeden 32 Mbps hız alıyorum. Ping olarak da Pubg, Rainbow gibi oyunlarda 50-70 ms aralığında alıyorum.

Millenicom 1 ay ücretsiz kodum: 6F5724387

Başvururken bu kodu söylerseniz 1 ay ücretsiz şekilde faydalanmış oluyorsunuz. Tavsiye ederim.
Sorularınız olursa mesajlarınızı beklerim.

27 Eylül'den beri kullanıyorum. 11 ay olacak. Toplamda bir, iki defa kopma yaşamıştım. Kısa sürede hallettiler. 35 Mbps'lik Vdsl tarifeden 32 Mbps hız alıyorum. Ping olarak da PUBG, Rainbow gibi oyunlarda 50-70 ms aralığında alıyorum.

Millenicom 1 ay ücretsiz kodum: 6F5724387

Başvururken bu kodu söylerseniz 1 ay ücretsiz şekilde faydalanmış oluyorsunuz. Tavsiye ederim.
Sorularınız olursa mesajlarınızı beklerim.
Bağlantı süreci nasıl oldu? bende Türk Telekom dan bıktığım için millenicom a geçmek istiyorum altyapı testinde 35 mbps olarak destekliyor diye gözüküyor

Bağlantı süreci nasıl oldu? bende Türk Telekom dan bıktığım için millenicom a geçmek istiyorum altyapı testinde 35 mbps olarak destekliyor diye gözüküyor
Geçen yıl 21 Eylül Cumartesi günü akşam 20:00 civarlarında beni arayın mesajını sitelerinden iletip 22 Eylül Pazar günü öğlen 13:00 gibi Millenicom müşteri hizmetlerinden aradılar.
Abonelik için birkaç bilgi alıp abonelik başvurusunda bulundum. Sorularımı güzelce cevapladı, arkadaşını getir kampanyasından da yararlanmış oldum. Ben de bir arkadaşımdan kod almıştım.

25 Eylül Çarşamba saat 11:40 gibi hem Millenicom hem Teknofix kurulum ekibi arayarak kurulum için randevu almak istediler, 26 Eylül Perşembe günü dolu olduğumdan 27 Eylül Cuma sabah 9 ila öğlen 13 saatleri arasına randevu almış oldum. 27 Eylül Cuma Öğlen gelerek 10 dakika içinde modem kurulumunu yaptılar, evin içindeki internet kablosuyla DSL kablosunu birbirine bağladı gelen görevli arkadaş. İnternetim kullanıma açılmış oldu.

Genelde Vdsl olan hatlar 35 mbps yi destekliyor. Bazı evlerde max 50 mbps, bazıların da 70 mbps civarı altyapı oluyor.

Geçen yıl 21 Eylül Cumartesi günü akşam 20:00 civarlarında beni arayın mesajını sitelerinden iletip 22 Eylül Pazar günü öğlen 13:00 gibi Millenicom müşteri hizmetlerinden aradılar.
Abonelik için birkaç bilgi alıp abonelik başvurusunda bulundum. Sorularımı güzelce cevapladı, arkadaşını getir kampanyasından da yararlanmış oldum. Ben de bir arkadaşımdan kod almıştım.

25 Eylül Çarşamba saat 11:40 gibi hem Millenicom hem Teknofix kurulum ekibi arayarak kurulum için randevu almak istediler, 26 Eylül Perşembe günü dolu olduğumdan 27 Eylül Cuma sabah 9 ila öğlen 13 saatleri arasına randevu almış oldum. 27 Eylül Cuma Öğlen gelerek 10 dakika içinde modem kurulumunu yaptılar, evin içindeki internet kablosuyla DSL kablosunu birbirine bağladı gelen görevli arkadaş. İnternetim kullanıma açılmış oldu.

Genelde Vdsl olan hatlar 35 mbps yi destekliyor. Bazı evlerde max 50 mbps, bazıların da 70 mbps civarı altyapı oluyor.
Çok teşekkür ederim uğraşıp bu kadar yazmışsınız. Umarım babamı ikna edip bende millenicom a geçiş sağlarım ve nihayet kurtulmuş olurum bu Türk Telekom dan

Çok teşekkür ederim uğraşıp bu kadar yazmışsınız. Umarım babamı ikna edip bende millenicom a geçiş sağlarım ve nihayet kurtulmuş olurum bu Türk Telekom dan
Ailemin evinde de 4 ay sonra Türk Telekom taahhüt biticek. Bitince onları da geçireceğim. Kotalı internete boş yere 80 küsür Tl ödüyorlar.
Valla direkt Türk Telekom dan almanın bir albenisi yok. Ben onu gördüm.
Rica ederim.

Ailemin evinde de 4 ay sonra Türk Telekom taahhüt biticek. Bitince onları da geçireceğim. Kotalı internete boş yere 80 küsür TL ödüyorlar.
Valla direkt Türk Telekom dan almanın bir albenisi yok. Ben onu gördüm.
Rica ederim.
Bizim de ya az kaldı ya da bitti. Sadece babamı ikna etmek kaldı, babam biraz marka takıntısı olan bir insan o yüzden onu millenicom a nasıl ikna edeceğim bilmiyorum valla :(

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,398
Üyeler
188,099
Son üye
aussh1ro
Geri