millenicom nasildir?

climaxbae

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
160
merhabalar millenicomdan internet almayi düşünüyorum onerir misiniz?

Millenicom'a geçmek istedikten 1 gün sonra kurulum sağlandı ve geçişim onaylandı fakat ilk gün eski internetim ile aynı hızı alıyordum almam gereken 80mbps'di fakat ben 15 alıyordum. Arıza kaydı oluşturduğumda yanlış porta takıldığı en kısa sürede düzeltecekleri söyledi yaklaşık 2 günde öyle bekledim arızanın giderildiği söylendi fakat arıza devam ediyordu, tekrar aradığımda yeni bir kayıt açıldı yeni bir ekip gönderildi. Fakat hiçbir şekilde sorunum çözülmedi. Ben şahsen önermiyorum hemen millenicomu iptal edip vodafone'a geçtim şuan rahatım 100e 20 almaktayım. Portlarımda sorun yoktu millenicom ekiplerinin cahilliği sebebiyle mağdur oldum.

merhabalar millenicomdan internet almayi düşünüyorum onerir misiniz?
öneririm. Vodafone kullanıyorum 5 mbps internete 85 tl ödedim 2 yıl internet 30 dk da bir kesiliyordu dış kapı ve salonun kapısını açınca da internet kesiliyordu. Vodafonu arayıp söylememe rağmen hiç bişi yapmadılar taahhüt biteceği zaman müşteri kaybedeceklerini bildiklerinden geldiler 5 kez modem değişti düzelmedi kabloda sorun vardır dedim adam yıllardır bu işi yaptığı kendisinin çok bildiğini söyledi çok bilmiş profesör. Millenicoma geçtim vdsl 50 mbps ve geçmeden internetin sorunlu olduğunu sürekli kesildiğini söyledim bağlanmadan gelip düzelteceğiz dediler. Bağlanmadan 1 gün önce gelip evdeki kablolara baktılar sorun vardı yaptılar ve düzeldi millenicom dan memnunum. internet hızı da iyi alt yapı 50 mbps destekliyor zaten. Millenicom ve turkcell den başkasını kullanmam

Boşta portun varsa geçebilirsin.

İyidir, kullanıyorum memnunum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,570
Üyeler
189,109
Son üye
Abdullah_Demirci
Geri