Neler Yeni

Millenicom vs Turk telekom

Turk Telekom mu ? Millenicom mu ?

• Turk Telekom

Oylar: 7 24.1%
  • Millenicom

Oylar: 22 75.9%

• Oy kullanan toplam üye
    29

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,328
İsim
Cemal Faruk Koçak
Söz son kez açıyorum bu konuyu
Paketleri bunlardır ben birazda pc alırsam yayıncılık işine girmek istiyorum upload 6 mbps gayet yeterli gibi ve 9 mbps daha fazla ama yine aradayım çünkü hala kaç upload alabileceğimi bilmiyorum tşk vodafone
insanlar kullandıklarını öneriyor iyi diyor ama babamda bi an önce geçelim diyor çünkü cidden kardeşimle aynı anda derse giremiyoruz ve o sabah 8 akşam 5 e kadar aralıksız derste hani iyi olsun kafasındayım

Ekler

• lk Ay Bizden Kampanyası _ Kampanyalar _ Bireysel _ Evde İnternet _ Türk Telekom - Opera 9.10.2...png
    lk Ay Bizden Kampanyası _ Kampanyalar _ Bireysel _ Evde İnternet _ Türk Telekom - Opera 9.10.2...png
    23.7 KB · Hit: 92
  • lk Ay Bizden Kampanyası _ Kampanyalar _ Bireysel _ Evde İnternet _ Türk Telekom - Opera 9.10.2...png
    lk Ay Bizden Kampanyası _ Kampanyalar _ Bireysel _ Evde İnternet _ Türk Telekom - Opera 9.10.2...png
    46 KB · Hit: 78

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Paketleri bunlardır ben birazda PC alırsam yayıncılık işine girmek istiyorum upload 6 mbps gayet yeterli gibi ve 9 mbps daha fazla ama yine aradayım çünkü hala kaç upload alabileceğimi bilmiyorum tşk vodafone
insanlar kullandıklarını öneriyor iyi diyor ama babamda bi an önce geçelim diyor çünkü cidden kardeşimle aynı anda derse giremiyoruz ve o sabah 8 akşam 5 e kadar aralıksız derste hani iyi olsun kafasındayım
ikisi arasındaki tek fark hız ve fiyat. upload desen aynı zaten. ikisinde de 6mbps'e kadar alacaksın. ama işte hem hizmeti iyi olsun hem de fazla sorun yaşamak istemiyorsan bence türk telekoma geç. eğer başka bir sağlayıcıdan geçeceksen buna bak:

RecepİvedikFanTR

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
Recep İvedik
Paketleri bunlardır ben birazda PC alırsam yayıncılık işine girmek istiyorum upload 6 mbps gayet yeterli gibi ve 9 mbps daha fazla ama yine aradayım çünkü hala kaç upload alabileceğimi bilmiyorum tşk vodafone
türk telekom senin için daha iyi olacaktır hem altyapı konusunda hemde müşteri hizmetleri konusunda bana kalırsa türktelekom en ideali

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,328
İsim
Cemal Faruk Koçak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam vodafonedan geçeceğim 9 download fazla gibi geliyor ben 1 aldığımdan böyle tıklayınca hemen indirecek gibime geliyor

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,795
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Türk telekom.
Her ne kadar sıkıntılı olsada yıllardır kullanıyorum.

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,328
İsim
Cemal Faruk Koçak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Uğur Altun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
354
İsim
Uğur Altun
Instagram
uguraltunn_
İkisi arasında Millenicom tercih edin derim. Fakat TürkNet kullanmayı da düşünürseniz, 100Mbps download 10Mbps upload 95₺ ödüyorum.

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,328
İsim
Cemal Faruk Koçak
ne yazdığını tam anlamadım ama türksattan geçtim taşındığımız yerde altyapısı yoktu.
35mbps paketini kullanıyorum 4mb indirme yapabiliyorum
35 lik pakette 4 mb indirme çok az bi arayın derim
müşteri hizmetlerini hiç aradınız mı dedim millenicom a geçtkten sonra
yani satış sonrası destek gibi

35 lik pakette 4 mb indirme çok az bi arayın derim
müşteri hizmetlerini hiç aradınız mı dedim millenicom a geçtkten sonra
yani satış sonrası destek gibi
35mbps pakette 4mb indirme iyi zaten o kadar vermesi gerekir. Bi sıkıntı yaşamadığım için müşteri hizmetlerini aramadım.

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,328
İsim
Cemal Faruk Koçak
35mbps pakette 4mb indirme iyi zaten o kadar vermesi gerekir. Bi sıkıntı yaşamadığım için müşteri hizmetlerini aramadım.
ha pardon ben download sandım 35 mblik pakette 4 upload iyi teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

İkisi arasında Millenicom tercih edin derim. Fakat TürkNet kullanmayı da düşünürseniz, 100Mbps download 10Mbps upload 95₺ ödüyorum.
hocam maksimum 37 mb download alabiliyorum ve 3 upoad az gibi geldi birde turknet sıkıntılı bunu yakın arkadaşımda yaşadı eşit değiller

ha pardon ben download sandım 35 mblik pakette 4 upload iyi teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam maksimum 37 mb download alabiliyorum ve 3 upoad az gibi geldi birde turknet sıkıntılı bunu yakın arkadaşımda yaşadı eşit değiller
35mbps = yaklaşık 3.5mb indirme
6mbps upload alıyorum

Top Bottom