millenicom vs turknet

fptih

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
313
Altyapı yok burda 35 mbps olur yani ikisinde denemiş kişiler iyi ve kötü yanlarını cevaplarsa sevinirim.

Altyapı yok burda 35 mbps olur yani ikisinde denemiş kişiler iyi ve kötü yanlarını cevaplarsa sevinirim.
TürkNet VDSL kullanıyorum. Tavsiye ederim. Müşteri hizmetleri yok fakat açılan destek taleplerine sağlıklı bir şekilde cevap alıyorum. 4 yılı aşkın kullanıyorum. Bu süre zarfında toplasan 10 - 15 arıza kaydı oluşturmuşumdur ve hepsi en geç 2 iş gününde çözüme kavuşmuştur. 1 haftadır TT altyapısı üzerinden 100Mbps / 10 Mbps paket kullanıyorum.
Eğer kullanmak isterseniz, arkadaş davet kodumla abonelik açtırabilirsiniz. Hem siz hem ben ilk ay faturanızı ödedikten sonra ki 1 ay ücretsiz internet kullanmış oluruz.

Ben ise Millenicom tavsiye ederim. Tabii şimdi burada herkes gelip kim neyden memnunsa onu tavsiye edecek aslında, bu yüzden bölgene göre değişir hangisinin daha iyi hizmet sunacağı ancak, ben Millenicom'da şu ana kadar herhangi bir problem yaşamadım. Fakat şunu belirtmek isterim, Millenicom'dan başvuru yaparsan onların verdiği modemleri alma, çünkü çok dandik. Ancak eğer TürkNet'ten başvuru yaparsan da onların modemi için aylık taksit 34 TL fakat bence modemleri gayet iyi. Millenicom 150 TL kurulum ücreti alırken -ki çok saçma ve aşırı fazla bir ücret- TürkNet 99 TL alıyor.

Türknet 35lik paket kullanıyorum 33e 5.5 hız alıyorum tavsiye ederim müşteri hizmetleriyle işim olmadı bağlantı sürecinde ilgilendiler tavsiye ederim geçersen 1 ay ücretsiz kullanman için kod verebilirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,524
Üyeler
189,854
Son üye
ernest52
Geri