Neler Yeni

Minder önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
serhat altundişli
Herkese selamlar yeni bir oyuncu koltuğu aldım ama çok fazla terleme yapıyor bunu azaltmak için minder kılıf vs gibi ürün tavsiyesi olan var mı? Şimdiden teşekkür ederim

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
serhat altundişli
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Yağız 111

80+ Bronze
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
877
İsim
Yağız Güngör
Simit minderlerden tavsiye ederim.

Çok yükseltir mi bu ya en düşükte kullanıyorum koltuğu tam geliyor boyum ama süngeri eskidi artık koltuk değiştirme planım vardı ama bu işimi görür gibi

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
serhat altundişli
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yarar. Ben de fileli bir ürün alacağım. Belim ağrıyor koltukta.
Aldıgım koltuğun yanında sırt ve kafa yastığı var ama onlarda suni deri olduğu için sırılsıklam ediyor birde kilo fazlam var onunda çok etkisi var acayip terleme yapıyor attıgın ürüne bakıyım umarım biraz keser terlemeyi

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Çok yükseltir mi bu ya en düşükte kullanıyorum koltuğu tam geliyor boyum ama süngeri eskidi artık koltuk değiştirme planım vardı ama bu işimi görür gibi
Ben en yüksekte kullandığım için düşürüp kullanırım ama seni bilemeyeceğim kanka. Yükseltebilir biraz.

Yağız 111

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
877
İsim
Yağız Güngör
Aldıgım koltuğun yanında sırt ve kafa yastığı var ama onlarda suni deri olduğu için sırılsıklam ediyor birde kilo fazlam var onunda çok etkisi var acayip terleme yapıyor attıgın ürüne bakıyım umarım biraz keser terlemeyi
Alıcaksan bana gelince söyleyebilir misin yüksekliği ortalama ne kadar?

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
serhat altundişli

Yağız 111

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
877
İsim
Yağız Güngör
https://www.hepsiburada.com/soft-or...-yastigi-p-HBV00000CDN4B?magaza=Ortopediworld. https://www.hepsiburada.com/ortapedik-bel-yastigi--masajli-p-HBV00000P7DCQ?magaza=MSBMARKET bu iki ürünü satın aldım çok memnun kaldım ne terleme kaldı nede kalçada herhangi bir ağrı hissi ben çok beğendim harcadım en iyi 75 TL bu olabilir öneririm sizede
Minder aklıma baya yattı teşekkürler tam minder alma aşamasındayımdım çok sağolasınız :)

Top Bottom