Mc çok az indirim yiyor bi ilk eklendiğinde indirim gördü bi de 10. yıla özelİndirim beklemek lazım microsoftun ne zaman yapası gelir belli olmaz
Hocam ben oynamak istiyorumda online tarafta bu sunuculara uzağım şimdi hypxele girerken sitesine girip kayıt olmamız gerekiyor mu ? Yoksa normal sunuculara girer gibimi gireceğiz birde oyunu aldım ama biri benim adımı yazıp bir ara arkadaşlarla oynadığımız sunucuyu patlatmıştı yani nasıl girebiliyor benim hesabımın şifresi yok mu ? Anlayamadım bir türlü.Yani çok hypixel falan oynama isteğin yoksa verilmez hocam
Premiumda server'lara girerken kaydolmazsın hocam. Sunucu patlatma olayı basit, kaçak sunucuda ahmet ve mehmet nickinde 2 oyuncu olsun, geşem 3 kişi ahmet nickini yazdığı anda ahmetten farkı kalmaz ama sunucuyu orjinal olarak ayarlarsanız giremez. En basiti sunucuya plugin kurmak girerken kaydolma giriş yapma plugini + whitelist atacaksınız başka oyuncu giremeyecek ama şifreyi 12345 yapmayın ahmet nickiyle giren kişi direkt patlatmasınHocam ben oynamak istiyorumda online tarafta bu sunuculara uzağım şimdi hypxele girerken sitesine girip kayıt olmamız gerekiyor mu ? Yoksa normal sunuculara girer gibimi gireceğiz birde oyunu aldım ama biri benim adımı yazıp bir ara arkadaşlarla oynadığımız sunucuyu patlatmıştı yani nasıl girebiliyor benim hesabımın şifresi yok mu ? Anlayamadım bir türlü.