Minecraft almayı düşünüyorum orjinal sitesini bulamadım

HakanB

80+
Reaksiyon skoru
35
dostlar başlıkta gördüğünüz gibi orjinal minecraft alacağım kendi orjinal sitesini bulamadım güvenilir linkini atabilirseniz sevinirim

Microsoft store da java oynaniyormu bilmiyorum ama oynanmıyor alma kesinlikle sadece bedrock sürümü para tuzağı sadece modlar haritalar her şey paralı. Ama java sürümünde curseforge oldun ftb olsun binlerce modpaketi var sıkıldıkça bir diğerine geçersin hemen hemen çoğunun oyun zevki oynanış biçimi farklı.

Microsoft store da java oynaniyormu bilmiyorum ama oynanmıyor alma kesinlikle sadece bedrock sürümü para tuzağı sadece modlar haritalar her şey paralı. Ama java sürümünde curseforge oldun ftb olsun binlerce modpaketi var sıkıldıkça bir diğerine geçersin hemen hemen çoğunun oyun zevki oynanış biçimi farklı.
Microsoft tan aldım katılmıyorum söylediklerinize doğru şeyi almamışsınız.

Microsoft üzerinden aldım her şey vardı.

maalesef herkes bir şey söylüyor hangisini almalıyım dostlar daha açıklayıcı olursanız sevinirim bir taraf microsoft diyor bir taraf kendi sitesi diyor

maalesef herkes bir şey söylüyor hangisini almalıyım dostlar daha açıklayıcı olursanız sevinirim bir taraf microsoft diyor bir taraf kendi sitesi diyor
sen en iyisi tlauncher gir :D

dostum korsan oynayacak olsam buraya konu açmazdım merak etme başlığı tam okuyamamışsın herhalde
orijinal sitesinin linkini atan kimmiş bak bakalım sende tam görememişsin herhalde.

Geri