Minecraft arkadaşlarla oynamak için server

BenRecepİvedik

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
314
Arkadaşlarla oynamak için minecraft server ı açacağız fakat en iyisi hangisi server açmak için bilen varsa yardımcı olabilir mi? Eğer fark edecekse cazip bir ücrete de açabiliriz server fakat ücretsiz olursa daha iyi olur. Aternostan açmayı planlıyordum fakat çok sorun oluyor daha iyi bir platform öneriniz varsa yardımcı olursanız sevinirim

aternos dışında çoğu site ya ücretli yada orijinal minecraft gerektiriyor, ben aternosu çok kullandım hala da kullanıyorum tek sıkıntısı 10-15 dk bekletmesi, sonra agalarla yapacağın oyun keyfine değiyor

Statik IP satın alıp kendi bilgisayarından açabilirsin eğer 7/24 açık kalmaması sorun olmayacaksa. Ya da bırakabiliyorsan bırakırsın açık.

Arkadaşlarla oynamak için minecraft server ı açacağız fakat en iyisi hangisi server açmak için bilen varsa yardımcı olabilir mi? Eğer fark edecekse cazip bir ücrete de açabiliriz server fakat ücretsiz olursa daha iyi olur. Aternostan açmayı planlıyordum fakat çok sorun oluyor daha iyi bir platform öneriniz varsa yardımcı olursanız sevinirim
Hamachi gibi uygulamalar kullanabilirsiniz hocam. StatikIP konusunda hiçbir güvenlik sorunu olmayacağını bilsemde riske atmaya gerek yok bence.

Ben exaroton kullanıyorum fiyatı çok makul, ram gibi ayarlamalara izin veriyor, aternos arayüzlü ama her şeye erişim hakkınız var, reklam yok sınır yok. Para yükleyin içine ve sadece kullandığınız kadarı eksilsin. Ayda 10 kere girecekseniz örneğin, 30 günlük ödeme yapmazsınız ücretlendirmeleri de bence uygun. Bir bakın derim

Ben exaroton kullanıyorum fiyatı çok makul, ram gibi ayarlamalara izin veriyor, aternos arayüzlü ama her şeye erişim hakkınız var, reklam yok sınır yok. Para yükleyin içine ve sadece kullandığınız kadarı eksilsin. Ayda 10 kere girecekseniz örneğin, 30 günlük ödeme yapmazsınız ücretlendirmeleri de bence uygun. Bir bakın derim
anladım. açarken 15dk bekletiyor mu peki?

hocam e4mc diye bir mod var videosunu falan izleyebilirsiniz korsan /orijinal fark etmiyor. (ikisi aynı anda olmayabilir ama ) orijinal ise essentials diye de bir mod var aratırsanız size daha iyi olanı bulursunuz :)

vds alın direkt aylık 120-130tl bişi ona kurum oynayın takılmasız orj-korsan farketmeksizin

Aternos en iyisi uğrşamak istemezseniz 100tl 150tl sunucu alabilirsiniz.

modlu oynamayacaksan aternos okey bence. girmeden önce telefondan bile açabilirsin sunucuyu

En uygunu rabisu bildiğim kadarıyla. 80tl mi ne olması lazım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,205
Üyeler
183,075
Son üye
walith
Geri