valla bilmiyorum bi ara tekrar denemistim gene yoktu sonra gelmisti garipMasaüstü 4060 ti var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Saçma sapan işker ya zaten mojang gaza geldi ekliycez diye şimdi salmışlar
valla bilmiyorum bi ara tekrar denemistim gene yoktu sonra gelmisti garipMasaüstü 4060 ti var
Sen bu packten 5 tane çalıştırsan yine stabil çalışır o kadar diyorum.![]()
Saçma ya şu resiurc oacki bi deneyim bakayımvalla bilmiyorum bi ara tekrar denemistim gene yoktu sonra gelmisti garip
Mojang ekleyeceğim demedi, normal grafik update ekleyeceklerdi RTX üzerinde reklam yapmaya karar verince bıraktılar. Şimdi de Vibrant Visiuals geldi yani yine de sözlerini tutmuşlar gibi oldu.Masaüstü 4060 ti var
geldi suan 3 4 defa cik gir yaptim neon citydeyim var rtxçalışır da minecraftin rtx i gibi bozuk olurmu diye düşündüm sadece henen yukleyim bi bakayım şuna olursa duacınım
Saçma ya şu resiurc oacki bi deneyim bakayım
varmı o halde bende sorun ya allah allah dışarı çıkıp bi ss atarmıın bakayımgeldi suan 3 4 defa cik gir yaptim neon citydeyim var rtx
Ya duacım ol da o kadar bilgileri saçtın ki saçma saçma okuyan 1 tane doğru bilgi olmaz mı yok yani. Okuyana acıdım, şu yardımcı olmaya çalışan ama yardımcı olamayan arkadaşa da ayrı acıdım.çalışır da minecraftin rtx i gibi bozuk olurmu diye düşündüm sadece henen yukleyim bi bakayım şuna olursa duacınım
Saçma ya şu resiurc oacki bi deneyim bakayım
onu açtım da iğrenç olmuş ya bazı bloklar kel kafamdan daha çok parlyor alanMojang ekleyeceğim demedi, normal grafik update ekleyeceklerdi RTX üzerinde reklam yapmaya karar verince bıraktılar. Şimdi de Vibrant Visiuals geldi yani yine de sözlerini tutmuşlar gibi oldu.
Kratos'un kel kafası mı yoksa sizin mi ?onu açtım da iğrenç olmuş ya bazı bloklar kel kafamdan daha çok parlyor alan
benim pp dikkatli bak hocam tip aslında benim hafif montajlı ama bende kelimKratos'un kel kafası mı yoksa sizin mi ?![]()
kel demek tacize giriyormuş ondan diyemiyorum siz anladınız.benim pp dikkatli bak hocam tip aslında benim hafif montajlı ama bende kelim
Minecraft RTX konusu o kadar açılıyor ki ömrümü yedi bu arada.benim pp dikkatli bak hocam tip aslında benim hafif montajlı ama bende kelim
Sen devde herkes diyor zaten kelim benkel demek tacize giriyormuş ondan diyemiyorum siz anladınız.
varmı o halde bende sorun ya allah allah dışarı çıkıp bi ss atarmıın bakayım