Neler Yeni

Minecraft mod nasıl kurulur?

Öğrenen_biri

80+ Bronze
Minecraft satın aldım fakat modları kurmayı bilmiyorum. Nasıl kurabilirim ve nereden modları indirmem gerekli? Veinminer, mesela.

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
Minecraft satın aldım fakat modları kurmayı bilmiyorum. Nasıl kurabilirim ve nereden modları indirmem gerekli? Veinminer, mesela.
benim zamanımda 7-8 yıl önce skydaz vardı modcuların ilk yüklediği yer hala varsa ordan kolaylıkla indirebilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

benim zamanımda 7-8 yıl önce skydaz vardı modcuların ilk yüklediği yer hala varsa ordan kolaylıkla indirebilirsin
planetminecraft ta olur

she||nok

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
buğra
ilk öncelikle modları bulabilirsen curseforgedan indir daha sonra minecraft yada tlauncher hangisini kullanıyorsan onun dosya konumunu aç ve mod klasörü varsa içine at yoksada dosya konumuna "mods" adlı klasörü oluştur ve içine at ve oynamaya hazır

Öğrenen_biri

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
teşekkürler. Peki modlu survivor yapanların oyununu nasıl kullanabilirim. Akla gelen ilk atarikafa var

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Forge yükle, daha sonrasında mods klasörüne istediğin modları atarsın. Eğer Hazır modpack yüklemek istiyorsan en kolayı Technic Launcher yüklemek olur.

Öğrenen_biri

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Peki skyblock, bed/egg wars nasıl oynanabilir?
Mesaj otomatik birleştirildi:

CurseForge mi yoksa Forge Files mi?

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Öğrenen_biri

80+ Bronze
ilk öncelikle modları bulabilirsen curseforgedan indir daha sonra minecraft yada tlauncher hangisini kullanıyorsan onun dosya konumunu aç ve mod klasörü varsa içine at yoksada dosya konumuna "mods" adlı klasörü oluştur ve içine at ve oynamaya hazır
Technic Launcher indirebilirsin içinde hazır mod paketleri mevcut direkt indirip oynayabiliyorsun.
Kendi istediğin modları oynamak istiyorsan önce forge kurman gerekli.
Forge yükle, daha sonrasında mods klasörüne istediğin modları atarsın. Eğer Hazır modpack yüklemek istiyorsan en kolayı Technic Launcher yüklemek olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,313
Üyeler
164,646
Son üye
consinov
Top Bottom