Öğrenen_biri
80+ Bronze
Minecraft satın aldım fakat modları kurmayı bilmiyorum. Nasıl kurabilirim ve nereden modları indirmem gerekli? Veinminer, mesela.
benim zamanımda 7-8 yıl önce skydaz vardı modcuların ilk yüklediği yer hala varsa ordan kolaylıkla indirebilirsinMinecraft satın aldım fakat modları kurmayı bilmiyorum. Nasıl kurabilirim ve nereden modları indirmem gerekli? Veinminer, mesela.
planetminecraft ta olurbenim zamanımda 7-8 yıl önce skydaz vardı modcuların ilk yüklediği yer hala varsa ordan kolaylıkla indirebilirsin
benim zamanımda 7-8 yıl önce skydaz vardı modcuların ilk yüklediği yer hala varsa ordan kolaylıkla indirebilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:
planetminecraft ta olur
ilk öncelikle modları bulabilirsen curseforgedan indir daha sonra minecraft yada tlauncher hangisini kullanıyorsan onun dosya konumunu aç ve mod klasörü varsa içine at yoksada dosya konumuna "mods" adlı klasörü oluştur ve içine at ve oynamaya hazırMinecraft satın aldım fakat modları kurmayı bilmiyorum. Nasıl kurabilirim ve nereden modları indirmem gerekli? Veinminer, mesela.
Sunucular ile. Hypixel bedwars için, egg wars'da cubecraft için. Googleye MC server yaz çıkar zaten.Peki skyblock, bed/egg wars nasıl oynanabilir?
ilk öncelikle modları bulabilirsen curseforgedan indir daha sonra minecraft yada tlauncher hangisini kullanıyorsan onun dosya konumunu aç ve mod klasörü varsa içine at yoksada dosya konumuna "mods" adlı klasörü oluştur ve içine at ve oynamaya hazır
Technic Launcher indirebilirsin içinde hazır mod paketleri mevcut direkt indirip oynayabiliyorsun.
Kendi istediğin modları oynamak istiyorsan önce forge kurman gerekli.
Forge yükle, daha sonrasında mods klasörüne istediğin modları atarsın. Eğer Hazır modpack yüklemek istiyorsan en kolayı Technic Launcher yüklemek olur.
Onlar sunuculardan oynanıyor. Hypixel, Cubecraft gibi sunuculardanPeki skyblock, bed/egg wars nasıl oynanabilir?
Mesaj otomatik birleştirildi:
CurseForge mi yoksa Forge Files mi?