fps limiti kapalıVsync açık olabilir ayarlardan fps limitini arttırın.
Optifine veya client kullanıyormusunuz.fps limiti kapalı
badlion client, içerisinde optifine açık olarak kullanıyorum.Optifine veya client kullanıyormusunuz.
Akıcı olarak oynayamıyorum derken takılmalar vs mi oluyor, başka oyunlarda aynı problemi yaşıyormusunuz?badlion client, içerisinde optifine açık olarak kullanıyorum.
Başka oyunlarda yaşamıyorum, etrafa bakarken küçük bir süre için görüntüler birbirine giriyor gibi oluyor. Bu da takılma hissiyatı veriyor, bunun yüzünden neredeyse her oyunda düz yolda yürürken düşüyorumAkıcı olarak oynayamıyorum derken takılmalar vs mi oluyor, başka oyunlarda aynı problemi yaşıyormusunuz?
Lunar client deneyebilirmisiniz optimizasyonu badliona göre daha iyi.Başka oyunlarda yaşamıyorum, etrafa bakarken küçük bir süre için görüntüler birbirine giriyor gibi oluyor. Bu da takılma hissiyatı veriyor, bunun yüzünden neredeyse her oyunda düz yolda yürürken düşüyorum
tamam deniyorumLunar client deneyebilirmisiniz optimizasyonu badliona göre daha iyi.
Teşekkür ederim, sorun düzeldiLunar client deneyebilirmisiniz optimizasyonu badliona göre daha iyi.