Neler Yeni

Öneri Minecraft PvP için Mouse Önerisi

yakrip

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ayaz Akıllı
Bütçe
1500
Selam arkadaşlar Minecraft'da sürekli olarak PvP oynuyorum fakat mouse'um maalesef yetersiz kalıyor (tıklayınca algılamıyor vb.) ayrıca sağ ele uygun olduğu için kullanırken zorluk yaşıyorum (Mouse'u sol elimle kullanıyorum) Bana Drag, Butterfly Click yapabilen, Kablosuz, sol ele uygun bir mouse önerebilir misiniz??
Bütçe: 800-1500

IamMami

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Berken
Selam arkadaşlar Minecraft'da sürekli olarak PvP oynuyorum fakat mouse'um maalesef yetersiz kalıyor (tıklayınca algılamıyor vb.) ayrıca sağ ele uygun olduğu için kullanırken zorluk yaşıyorum (Mouse'u sol elimle kullanıyorum) Bana Drag, Butterfly Click yapabilen, Kablosuz, sol ele uygun bir mouse önerebilir misiniz??
Bütçe: 800-1500
Knka ben sağ el kullanıyorum bende gamepower var bi sıkıntısını görmedim de mc için genelde razer bloody falan kullananlar duyuyorum, logitech de deneyebilirsin fakat sol el için olanlar hangisi bilmiyorum.
Bu arada pvp 1.8 mi oynuyorsun hangi server'larda oynuyon?

oldusana

80+
veya çinden alışverişe okeysen daha iyi önerim var şekil olarak drag clicke daha uygun sensörüde daha ihi

yakrip

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ayaz Akıllı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Knka ben sağ el kullanıyorum bende gamepower var bi sıkıntısını görmedim de mc için genelde razer bloody falan kullananlar duyuyorum, logitech de deneyebilirsin fakat sol el için olanlar hangisi bilmiyorum.
Bu arada pvp 1.8 mi oynuyorsun hangi server'larda oynuyon?
hypixel vb.
Mesaj otomatik birleştirildi:

veya çinden alışverişe okeysen daha iyi önerim var şekil olarak drag clicke daha uygun sensörüde daha ihi
yurtdışı düşünmüyorum

Awaxs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Deniz Ayaz Ocak
Glorious Model I ben hypixsel ranked oyniyorum bu mauslar rahat 30 cps üstüne çikiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

1732876282579.png

bu mausu bana öneren hypisel tr hesabı

Top Bottom