Minecraft RTX açma ama RX 580 de

RTX li shader var ancak o da RTX kart istiyor adı Seus PTGI ve paralı.

2048x shader packler ara internetde. rtx den daha güzel. videolara bak inanmıyorsan. ama fpsin baya düşer rx 580 le.

RX 5000 serisi kartlarda yazılımsal RT açılıyordu, RX 500 serisinde de bu mümkün mü?
DX 12 ile.
Yazılımsal teknoloji değil öncelikle ama öyle bir şey yapılsa bile 1080 Ti ile yapılmıştı fakat RTX'in belli olduğu yüzeylere bakınca -1 FPS veriyordu. 5000 serisinde yapan görmedim ama olsa bile bir +'sı olmaz kullanamasın. RX 500 serisinde mümkün değil GTX 16 serisinde bile 1660 Ti ile sanki bir ara kullanan görmüştüm ama düşük FPS'ten oyundan attı falan demişti.

Yazılımsal teknoloji değil öncelikle ama öyle bir şey yapılsa bile 1080 Ti ile yapılmıştı fakat RTX'in belli olduğu yüzeylere bakınca -1 FPS veriyordu. 5000 serisinde yapan görmedim ama olsa bile bir +'sı olmaz kullanamasın. RX 500 serisinde mümkün değil GTX 16 serisinde bile 1660 Ti ile sanki bir ara kullanan görmüştüm ama düşük FPS'ten oyundan attı falan demişti.
Hayır, Fortnite'da bildiğimiz RX 5500XT ile DirectX12 yani DXR teknolojisi ile açan gördüm fakat FPS'i düşüyordu. +'sı olmasından değil DXR teknolojisi RX5500XT gibi RX500 serisinde de var mı diye sormuştum.
Buradaki amacım RX500 serisi ile verimli RT performansı değil, sadece yazılımsal olarak böyle bir şey mümkün mü demek istedim.

Doğru şimdi RTX özelliği mc de çok güzel gözüküyor fakat bende RTX kart yok RX var RTX sağlayan bi shader pack falan varmıdır mümkün müdür bu
RTX dedigimiz olay sadece gölgelendirme sağlamıyor dokuların kalitelerini de arttırıyor RTX'e çok benzeyen shader pack ve texture packler paylaşılıyor ama bunların kaliteli olanları ücretli oluyor ücretsiz olanlar SEUS'un packleri falan ama bir RTX olamaz tabi ki

Doğru şimdi RTX özelliği mc de çok güzel gözüküyor fakat bende RTX kart yok RX var RTX sağlayan bi shader pack falan varmıdır mümkün müdür bu
Shader kurarsın ama RTX gibi bir özellik bulamazsın.2060ı bile zora sokuyor RX 580i yerden yere vurur.

Bazı shader paketleri ile RTX den daha iyisini yaparsın ama FPS ölür işlemcin ve belleğin nedir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,963
Üyeler
191,010
Son üye
realpatrickbateman
Geri