Öneri Minecraft Server Önerisi

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
7,033
Bildiğiniz gibi Minecraft 85 tl olmuştu arkadaşlar bende aldım ama şimdi hypixelden başka server bilmediğim için boş boş başka serverlera bakıyorum ama aktif bir sunucu bile yok

Yinede Premium öncelikli bir server önerir misiniz?? Herhangi bir server olur hiç fark etmez Türkçede olur İngilizcede olur:)

Bildiğiniz gibi Minecraft 85 TL olmuştu arkadaşlar bende aldım ama şimdi hypixelden başka server bilmediğim için boş boş başka serverlera bakıyorum ama aktif bir sunucu bile yok

Yinede Premium öncelikli bir server önerir misiniz?? Herhangi bir server olur hiç fark etmez Türkçede olur İngilizcede olur:)
hypixel'i önermeye gelen ben

Bildiğiniz gibi Minecraft 85 TL olmuştu arkadaşlar bende aldım ama şimdi hypixelden başka server bilmediğim için boş boş başka serverlera bakıyorum ama aktif bir sunucu bile yok

yabancı olarak cubecraft ,mineplex , türk olarak sonoyuncu , craftrise var

Cubecraft(hem java hem bedrock ama bedrockta giren oyuncu sayısı daha fazla)
The hive(bedrock sanırım javada yok)
Mineplex(hem java hem bedrock)
Lifeboat(sadece bedrock diye biliyorum)
Başkada aklıma gelmedi ama hypixel candır kesinlikle bırakmayın haritaları minigamesleri fln cok hos

Cubecraft

smc.pika.host şu sunucu var içinde lifesteal diye bi olay var smp nin claim olmayanı bide her ölümünde 1 kalbin gidiyor başkasını öldürürsen ya da ah tan satın alırsan kalbin artıyor.

play.manacube.net

us.mineplex.com

server.minewind.com

play.cubecraft.net

top.mc-complex.com

mc.foxcraft.net

survival sunucusu olanınız var mı büyük bir şeye gerek yok vakit geçirmelik bi sunucu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,358
Üyeler
185,260
Son üye
teklan
Geri