Minecraft ucuza premium siteleri ve alışveriş deneyimim

memz

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
2,541
Öncelikle selamun aleykum.
Piyasada normalde şuan ki kurla neredeyse 250 TL'ye satılan orjinal minecraftı 3 TL'ye bile satan siteler var.
Size bugün bu konudan bahsedeceğim
Öncelikle bu sitelerden bazıları (hatta çoğu) dolandırıcı olabiliyor.
Paranızı aldıktan sonra size hesabı verip siz hesaba erişemeden şifreyi değiştirip ardından bu durumun garantili olmadığını söyleyip sizi dolandırmak isteyen ZİBİLYON TANE site var.
Veya normalde olmayan rastgele hesaplar veren siteler.Tabi her şey yine sizin elinizde,aşırı ucuz siteledense piyasada isim yapmış sitelerden almak daha iyidir. Ancak paranız varsa minecraft.net sitesinden almanız en iyisi olacaktır. Ancak günümüzde kaç kişi (günümüz türkiyesi şartlarında) minecrafta 250 TL verebilir. Tlauncherde crack oynamaktansa bu daha iyidir.
Öncelikle bu sitelerde minecraft o hesabın ilk kullanıcısı siz olmadığınız için bu kadar ucuz. Bu siteler genelde amerika ve rusyadaki piyasada bu ikinci el hesapları toplayan sitelerden alıyor.
Bu hesapların bir kısmı bazı sunuculardan banlandığı için bu kadar ucuza satıyor ilk sahipleri yada hackerlerin çaldığı hesaplarda olabiliyor bazılarıda sahipleri minecrafttan bıktığı için satıyor. İşte bu hesapları toplayan Kişi/Kuruluşlardan alan siteler bu sayede bu hesapları çok ucuza satabiliyorlar. Öncelikle bu sitelerden alışveriş bir kumar gibi. Genelde 3'ten fazla değişim yapmıyorlar.
Yani eğer size attıkları hesapların hepsi çalınırsa(bazen hesabın ilk sahibi hesabı satıp hesap bir başkasına verildiğinden emin olunca şifre değiştirip hesabı geri alabilir) paranızla rezil olabilirsiniz. Yani risk size ait.

Şimdi gelelim benim alış veriş deneyimime.
Tabi ki biraz dikkat ederek alışveriş yaptığım için dolandırılmadım o.O2 ilk alışverişimi preminyum.comdan yaptım.
Tabi aldığım paketin stoğu bittiği için hesap bana gelmedi ve bir korktum.
Ardından preminyum.com'un desteğine maille ulaştım.(gün içinde maillere bakmıyorlar akşam ve gece bakıyorlar)
Bana stoğun olmadığını söylediler para iadesi yapacaklar.
Ardından kartımda kalan 5 lira ile preburada.com'dan bir demir hesap aldım.
Hesap tahmin ettiğim gibi hypixelden perma banlı çıktı.fakat anında teslim edildi.
Benim minecraft premiumlarının fiyatlarının ucuza satıldığı bu çakallar meydanından sağ çıkan nadir insanlardanım.
Genelde hiç bilmeden en ucuz yerden alıcam diye dolandırılıyor insanlar. Size önerim paranız varsa minecraft.net'ten 0 hesap almanız ama benim gibi öğrenci ve çok paranız yoksa yine de dikkatli olarak buradan sağ çıkabilirsiniz. Cracka destek yok diyenler için sözüm "bunlar crack değil 2.eldir" olacaktır
Herkese iyi forumlar okuyanlara teşekkürler.
bunu tablette yazana kadar elim kırıldı ama değdi galiba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,650
Üyeler
184,478
Son üye
Sorloth
Geri