İkisi de aynı şey değil mi?Bana mosfet dedikelrinde ben VRM diye anlamıştım.Ya o anakarttaki Kare şeyler VRM değil mosfet yoksa ben mi yanlış biliyorum? VRM dediğimiz şey S2H' da soğutmanın altındaki kare kare kutular değil mi?
İkisi de aynı şey değil mi?Bana mosfet dedikelrinde ben VRM diye anlamıştım.Ya o anakarttaki Kare şeyler VRM değil mosfet yoksa ben mi yanlış biliyorum? VRM dediğimiz şey S2H' da soğutmanın altındaki kare kare kutular değil mi?
Değil.İkisi de aynı şey değil mi?Bana mosfet dedikelrinde ben VRM diye anlamıştım.
VRM o küpler mosfet ise gücü birşeye mi dönüştüyüor ne terimleri unutuyorum sjsj neyse işte VRM küp.Ya o anakarttaki Kare şeyler VRM değil mosfet yoksa ben mi yanlış biliyorum? VRM dediğimiz şey S2H' da soğutmanın altındaki kare kare kutular değil mi?
Hayır ısrarcııym. O zaman neden VRM soğutması kutuların üstünde değilde o arkadaki minik şeylerin üstünde? Ayrıca:VRM o küpler mosfet ise gücü birşeye mi dönüştüyüor ne terimleri unutuyorum sjsj neyse işte VRM küp.
cnm onlar mosfet yani mosfet soğutması var mosfetler de 12V'u birşeye filan çevirmek işte sonra VRM'lere aktarmak neyse işte o küpler VRM neyse işte @Nisannn hocam geldsiğinde anlatır kendisi.Hayır ısrarcııym. O zaman neden VRM soğutması kutuların üstünde değilde o arkadaki minik şeylerin üstünde? Ayrıca:
Anakartta VRM nedir?
Konuyu açmadan önce araştırma yaptım ama çoğu kişi VRM ısınma sorunu falan diye konu açmış. Bu anakartta VRM değeri nedir? Bu değeri nasıl öğreniriz? Anakart özelliklerinde VRM ile ilgili bir şey yazmıyor.www.technopat.net
Yaw neyse ne boşver sonuçta iş görüyor.cnm onlar mosfet yani mosfet soğutması var mosfetler de 12V'u birşeye filan çevirmek işte sonra VRM'lere aktarmak neyse işte o küpler VRM neyse işte @Nisannn hocam geldsiğinde anlatır kendisi.![]()
İşlemci sadece sizin gibileri için oyun aracıdırİşlemci yalnızca oyun oynamaya yarar. Biz oyun için alıyoruz işlemciyi!
I3 i5 oluyorİşlemci sadece sizin gibileri için oyun aracıdır
Sen bi çizim programı yükle bakalım İ3 ne oluyor
Hayır Frisby3.sorunun cevabı Rampage olması gerekmiyorömu?
Ya hocam iki gündür kasmadığın duyar kalmadı. Forumda açılan konudan dönen muhabbetten haberin yok.İşlemci sadece sizin gibileri için oyun aracıdır
Sen bi çizim programı yükle bakalım İ3 ne oluyor