Mavi Ekran Minidump dosyalarımı analiz edebilir misiniz?

ygwolf280

80+
Reaksiyon skoru
19
merhaba oyunlarda tekrardan sık sık hatalar almaya(yanında da bir mavi ekran aldım ondan atıyorum-bu arada mavi ekranlar artık siyah mı oldu?-) başladım analiz edebilir misiniz rica etsem?

Ekran görüntüsü 2025-11-20 210636.webp

ve şu tarz bir hata aldım en son kapandığında

Kod:
CurrentQueue.Fence.D3DFence->GetCompletedValue() failed at .\Runtime/D3D12RHI/Private/D3D12Submission.cpp:994 with error DXGI_ERROR_DEVICE_REMOVED with Reason: DXGI_ERROR_DEVICE_HUNG

GPU Crash: Scene > ShadowDepths > Atlas%u > ShadowDepthPassParallel

PioneerGame
PioneerGame
runtime

Son düzenleme:
merhaba oyunlarda tekrardan sık sık hatalar almaya(yanında da bir mavi ekran aldım ondan atıyorum-bu arada mavi ekranlar artık siyah mı oldu?-) başladım analiz edebilir misiniz rica etsem?

Alıntıyı görüntüle

Kod:
CurrentQueue.Fence.D3DFence->GetCompletedValue() failed at .\Runtime/D3D12RHI/Private/D3D12Submission.cpp:994 with error DXGI_ERROR_DEVICE_REMOVED with Reason: DXGI_ERROR_DEVICE_HUNG

PioneerGame
PioneerGame
runtime
https://www.gigabyte.com/Motherboard/A620M-GAMING-X-rev-10/support#dl BIOS'u son sürüme günceller misin? Güncelledikten sonra ilk açılışta fTPM ayarlarını sıfırlamanı isteyecek. Ona da onay verir misin?

şu an sen son sürümde bios fTPM olayında mı sorun var? çünkü güncellediğimde sıfırlamamı isteyen bir şey olmadı

GAlıntıyı görüntüle
Son Minidumpta kontrol etmemiştim BIOS sürümünü. Son Minidumplarda ondan kaynaklı mavi ekran vermemiş. Çekirdek Yalıtımı açık mı hocam kontrol eder misin? Windows arama kısmına Çekirdek Yalıtımı yaz.

Alıntıyı görüntüle

Kod:

PioneerGame
PioneerGame
runtime
Knk öncelikle evet mavi ekran artık sşyah ekran oldu hata kodunu bile göstermeden yenşden başlatıyor XD

Ayrıca Az Aİ bu tarz faydalı şeylerde kullanın Hocam geçende bir oyunda böyle bir hata almıştım direk ekran görüntüsğnü attım groka çözdük (Chatgpt yerine grok kullan bu tarz şeylerde çünkü en güncel veri ile çalışıyor got gibi 2024 verisiyle çalışıp güncel veri için para istemiyor. / Ayrıca Grok bu sayede genel bir problemse falan söylüyorda vs…)

Geri