Ne diyon?Güzel kareşim bak burada adam akıllı bir şey söylüyorum niye saçma sapan hareket edermişçesine alay ediyorsun sana ne laf söylemişliğim var bir şey var gerçi ben de bunu sana niye anlatıyorsam huylu huyundan vazgeçmez
Ne diyon?
İstediğim şeyi paylaşırım hayırdır ne yapmışım? Benimde minimal ekran görüntüm bu? Beğenmiyorsun beğenmedim dersin geçersin ne atar yapıyon?
Bal gibide paylaşırım istediğimi.İstediğin şeyi benim konularımda paylaşamazsın birader atarına atar giderine gider yaparım hayırdır seni güzelce uyardım sadece bak bakalım orada bir küfür bir laf var mı ? atar gidilcek bir şey var mı ? iyice bak anlamaya çalış sonra cevap ver
Bal gibide paylaşırım istediğimi.
Sen bu konuyu herkese açık olarak açıyorsun. Herkes düşüncesini, istediğini paylaşsın diye.
Bi de küfür etseydin tam olurdu zaten sana yakışırdı.
Senin konuna yazanda suç zaten seni engellerim bir daha konuların karşıma çıkmaz bende yazmamış olurum, sende kimseye artistlik yapmamış olursun ok?
Ne kasteddiğimizi üçümüz de biliyoruz zorlama.Ne diyon?
İstediğim şeyi paylaşırım hayırdır ne yapmışım? Benimde minimal ekran görüntüm bu? Beğenmiyorsun beğenmedim dersin geçersin ne atar yapıyon?
Ne kasteddiğimizi üçümüz de biliyoruz zorlama.
Yanlış bir şey yaptıysam raporlayın arkadaşlar. Modlar halleder.Safi trollük ya başka bir şey değil
Hocam sizin yaptığınız bir şey yok ki istediğinizi paylaşırsınız bu kadar komik.Yani ne paylaşacağımızı da millete soracağızYanlış bir şey yaptıysam raporlayın arkadaşlar. Modlar halleder.
Hocam sizin yaptığınız bir şey yok ki istediğinizi paylaşırsınız bu kadar komik.Yani ne paylaşacağımızı da millete soracağız