Neler Yeni

Minimal duvar kağıtlarınızı paylaşırmısınız

Gordiac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
885
İsim
Ramazan KOLDAŞ
Ekran konusunda minimal duvar kağıtlarından hoşlanıyorum beni hedefime daha çok odaklandırıyor açıkcası eğer elinizde böyle bir duvar kağıtları mevcut ise paylaşırmısınız .

Örneğin :

Ekran Görüntüsü (44).png

Gordiac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
885
İsim
Ramazan KOLDAŞ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,458
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Güzel kareşim bak burada adam akıllı bir şey söylüyorum niye saçma sapan hareket edermişçesine alay ediyorsun sana ne laf söylemişliğim var bir şey var gerçi ben de bunu sana niye anlatıyorsam huylu huyundan vazgeçmez
Ne diyon?
İstediğim şeyi paylaşırım hayırdır ne yapmışım? Benimde minimal ekran görüntüm bu? Beğenmiyorsun beğenmedim dersin geçersin ne atar yapıyon?

Gordiac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
885
İsim
Ramazan KOLDAŞ
Ne diyon?
İstediğim şeyi paylaşırım hayırdır ne yapmışım? Benimde minimal ekran görüntüm bu? Beğenmiyorsun beğenmedim dersin geçersin ne atar yapıyon?

İstediğin şeyi benim konularımda paylaşamazsın birader atarına atar giderine gider yaparım hayırdır seni güzelce uyardım sadece bak bakalım orada bir küfür bir laf var mı ? atar gidilcek bir şey var mı ? iyice bak anlamaya çalış sonra cevap ver

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,458
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
İstediğin şeyi benim konularımda paylaşamazsın birader atarına atar giderine gider yaparım hayırdır seni güzelce uyardım sadece bak bakalım orada bir küfür bir laf var mı ? atar gidilcek bir şey var mı ? iyice bak anlamaya çalış sonra cevap ver
Bal gibide paylaşırım istediğimi.
Sen bu konuyu herkese açık olarak açıyorsun. Herkes düşüncesini, istediğini paylaşsın diye.
Bi de küfür etseydin tam olurdu zaten sana yakışırdı.
Senin konuna yazanda suç zaten seni engellerim bir daha konuların karşıma çıkmaz bende yazmamış olurum, sende kimseye artistlik yapmamış olursun ok?

Gordiac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
885
İsim
Ramazan KOLDAŞ
Bal gibide paylaşırım istediğimi.
Sen bu konuyu herkese açık olarak açıyorsun. Herkes düşüncesini, istediğini paylaşsın diye.
Bi de küfür etseydin tam olurdu zaten sana yakışırdı.
Senin konuna yazanda suç zaten seni engellerim bir daha konuların karşıma çıkmaz bende yazmamış olurum, sende kimseye artistlik yapmamış olursun ok?

Hala artistlik diyor ya kahkaha atıcam arkadaş :D Allah aşkına engelle ya bir daha kaldırma engelimi lütfen rica ediyorum nolursun engelle

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,754
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Ne diyon?
Ne kasteddiğimizi üçümüz de biliyoruz zorlama.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,458
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler

EmreBey52

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,197
İsim
EmreBey
Yanlış bir şey yaptıysam raporlayın arkadaşlar. Modlar halleder.
Hocam sizin yaptığınız bir şey yok ki istediğinizi paylaşırsınız bu kadar :D komik.Yani ne paylaşacağımızı da millete soracağız :kekw: :kekw:

Gordiac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
885
İsim
Ramazan KOLDAŞ
Hocam sizin yaptığınız bir şey yok ki istediğinizi paylaşırsınız bu kadar :D komik.Yani ne paylaşacağımızı da millete soracağız :kekw: :kekw:

Minimal duvar kağıtlarından istedim adamın yapmak istediği şey dalga geçmek sen birine minimal duvar kağıdı diye bu resmi atmazsın .

Ha atarsın bu durumda sen ya 5 yaşında olabilir minimal'in ne demek olduğunu kavramayabilirsin ki bu normal bir şey sayılır ama sadece bunu atıp al diyorsan ben o adamda art niyet ararım bir tek bende değil kime sorsanız aynı dalga geçeceğine yazmasın bu kadar basit zorlamaya gerek yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,053
Üyeler
164,605
Son üye
Eynar
Top Bottom