400 500 TL'ye 500w psu alınır aslındaHocam normalde minimum bütçe ile topluyordum yani olabilecek en uygun bütçeye okeyim şu an sınır yok
yaani fena değil gibi de fena gibide murat hocam senın ilaç şuan hsatayım grip oldum fena başım ağrıyor çeşmeleri açtıkhocam anakart işlemci ram 1500 e aldım i5 3470 16 ram şeklinde 200 liraya 500gb hdd aldım ekran kartını rx570 aldım 1k tl ye. psu için 300 liraya bulmuştum 350w ama ekran kartı girişi için 6+2 pin varmış onda iptal oldu. Kartın güç girişi 8+6 şeklinde. Bakıyorum ama bulamıyorum öyle bir psu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Güç girişi şu şekilde. Sapphire Rx570 4GB modeli. Ben buna 8+6 şeklinde çıkışı olan bir psu mu bulmam lazım. Tek 8 pin güç kablosu taksam da görüntü alır mıyım?
molex çevirici alırız bişey olmazAlınır tabii ki de 8+6 pin olayı işi bozuyor
BENDE var performax 550 w 80 plus ama ne kadar gerçek bilemem 600 gibi veririm aslında arkadaşa occt power testte ve furmarkta kapanma yapmaz sadece fan sesli400 500 TL'ye 500w psu alınır aslında
elimde bir kasa var i3 4130 8 gb ram ekran kartı yok hd 4400 var lol falan açıyorFikri olan yok mu?
Hallettim hocam sağolun parçaları aldım bir tek psu sıkıntısını çözmeye çalışıyorum şu anelimde bir kasa var i3 4130 8 gb ram ekran kartı yok hd 4400 var lol falan açıyor
Bir de şey gördüm araştırırken 6 pin girişini hız aşırtma için koymuşlar tek 8 pin ile de çalıştırabilirsiniz diyorlar. Ama bazıları da tek 8 pin ile çalıştırmak zamanla dirençlere zarar veriyor daha fazla güç çekmeye çalışıyor kartı bozma ihtimali var falan denilmiş pek güvenemedim tek 8 veya 6 pin ile çalıştırmaya. Bu yüzden 2 tane 6+2 çıkışlı veya direkt 8+6 çıkışlı bir psu bulsak daha mantıklı gibimolex çevirici alırız bişey olmaz
SAKINHallettim hocam sağolun parçaları aldım bir tek psu sıkıntısını çözmeye çalışıyorum şu an
Bir de şey gördüm araştırırken 6 pin girişini hız aşırtma için koymuşlar tek 8 pin ile de çalıştırabilirsiniz diyorlar. Ama bazıları da tek 8 pin ile çalıştırmak zamanla dirençlere zarar veriyor daha fazla güç çekmeye çalışıyor kartı bozma ihtimali var falan denilmiş pek güvenemedim tek 8 veya 6 pin ile çalıştırmaya. Bu yüzden 2 tane 6+2 çıkışlı veya direkt 8+6 çıkışlı bir psu bulsak daha mantıklı gibi
@MuratTheFounderOfGariban
Yükleniyor...
app.hb.biz
Bu nasıl?
Resimlerde 2 adet 6 pin diyor. Kutuda pci 6+2 x 0 diyor ama. 2 tane 6 pin çıkış var sanırım sadece. Kartın girişi 8+6
Tek 6 pini karta diğer 6 pine bu dönüştürücüyü takıp karta takıcam yani6 To 8 Pin Ekran Kartı Mining Kart Bakır Power Güç Kablosu 4295A Fiyatları ve Özellikleri
6 To 8 Pin Ekran Kartı Mining Kart Bakır Power Güç Kablosu 4295A en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com