4 olduğundan soruyorum 8 olsa sorar mıyım direk etherium yapardım zaten4GB ise madenciliği unut .
8GB ise etherium kazabilirsin ayda 350 -400 arası getiriyordu eğer yanlış hatırlamıyorsam.
4GB ile çok bir kar beklememek lazım.4 olduğundan soruyorum 8 olsa sorar mıyım direk etherium yapardım zaten
Ekran kartı yetersiz geldiğinde RAM'den güç çekmiyor. Sizin kartınız sanırım 8GB. GPU-Z'den özellikleri atabilir misiniz? Ya da dxdiag'dan ekran kısmında bulunan ekran kartı hakkındaki bilgileri.Alıntıyı görüntüle
anlamadığım bildiğim kadarıyla gpu vrami yetmediğinde ramden çekip yükselebiliyor ekran kartı neden yapılamıyor ki
Bir ay öncesi yapılabilen birşeydi 4 gb ile4GB ile mining yapmak mantıksız gibi. Bu arada sanırsam yapılabilecek en uygunu Etherium'du. Kripto paralara pek hakim değilim yanlış bilgi vermek istemem. Ama @hocam o iş öyle değil in de dediği gibi 4GB kartla mining yapmak saçma.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ekran kartı yetersiz geldiğinde RAM'den güç çekmiyor. Sizin kartınız sanırım 8GB. GPU-Z'den özellikleri atabilir misiniz? Ya da dxdiag'dan ekran kısmında bulunan ekran kartı hakkındaki bilgileri.
Mining belası türeyeli zaten yeni 1 ay oluyor sanırsam.Bir ay öncesi yapılabilen birşeydi 4 gb ile
yıllardır olan bişeyMining belası türeyeli zaten yeni 1 ay oluyor sanırsam.
65 derece 75 volt harcıyor zatenkartı öldürdüğünede elektrik yaktığınada değmez boşver bence![]()
Mining'in yıllardır olduğunu biliyorum. Bundan önce biraz dinmişti piyasa. Fakat şu an yeniden hareketlendi.yıllardır olan bişey
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben yeni merak saldım