Öneri Mining Crypto Birimi önerisi

zdmd

80+
Reaksiyon skoru
51
Elimde rx570 var mining yapmak istiyorumda etherium yapılmıyor o gibi kazançlı başka hangi birimler var bilen biri önebilir mi ortalama ne kadar getirisi olur

4GB ise madenciliği unut .
8GB ise etherium kazabilirsin ayda 350 -400 arası getiriyordu eğer yanlış hatırlamıyorsam.

1611695582343.png

anlamadığım bildiğim kadarıyla gpu vrami yetmediğinde ramden çekip yükselebiliyor ekran kartı neden yapılamıyor ki

4GB ile mining yapmak mantıksız gibi. Bu arada sanırsam yapılabilecek en uygunu Etherium'du. Kripto paralara pek hakim değilim yanlış bilgi vermek istemem. Ama @hocam o iş öyle değil in de dediği gibi 4GB kartla mining yapmak saçma.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
anlamadığım bildiğim kadarıyla gpu vrami yetmediğinde ramden çekip yükselebiliyor ekran kartı neden yapılamıyor ki
Ekran kartı yetersiz geldiğinde RAM'den güç çekmiyor. Sizin kartınız sanırım 8GB. GPU-Z'den özellikleri atabilir misiniz? Ya da dxdiag'dan ekran kısmında bulunan ekran kartı hakkındaki bilgileri.

4GB ile mining yapmak mantıksız gibi. Bu arada sanırsam yapılabilecek en uygunu Etherium'du. Kripto paralara pek hakim değilim yanlış bilgi vermek istemem. Ama @hocam o iş öyle değil in de dediği gibi 4GB kartla mining yapmak saçma.

Ekran kartı yetersiz geldiğinde RAM'den güç çekmiyor. Sizin kartınız sanırım 8GB. GPU-Z'den özellikleri atabilir misiniz? Ya da dxdiag'dan ekran kısmında bulunan ekran kartı hakkındaki bilgileri.
Bir ay öncesi yapılabilen birşeydi 4 gb ile

kartı öldürdüğünede elektrik yaktığınada değmez boşver bence :D

yıllardır olan bişey

ben yeni merak saldım
Mining'in yıllardır olduğunu biliyorum. Bundan önce biraz dinmişti piyasa. Fakat şu an yeniden hareketlendi.

rx470 4gb kartım var ben de aynı sebepten yapamadım. tek çözüm sisteme 1 adet 8gb gpu ekleyip birlikte kazdırmak sanırım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,793
Üyeler
186,792
Son üye
baki0303
Geri