Barbara Gordon
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 639
İkinci cümlenizin nedenini merak ettim.Ben de engelledim ama arkadaşa bu kadar sövmeyelim.
Ayrıca araba satıp bu işe girmenizi de önermem![]()
![]()
İkinci cümlenizin nedenini merak ettim.Ben de engelledim ama arkadaşa bu kadar sövmeyelim.
Ayrıca araba satıp bu işe girmenizi de önermem![]()
![]()
Arabanızı satıp da girmeyin diyorum çünkü o temel bir ihtiyaç.İkinci cümlenizin nedenini merak ettim.Arabalar da ikinci el de uçacak zaten.
Hangi araba olduğuna bağlı, 200K'lık arabayı satar 50'sine araba alır 150'sine mining girilebilir.Arabanızı satıp da girmeyin diyorum çünkü o temel bir ihtiyaç.
Bir araba gereklidir.
Hee... 2 arabanız vardır birini satarsanız o olabilir
sen nasıl benim hakkımda böyle konuşursunDeğil mi büyük yazınca ne kadar iğrenç görünüyor? İnsanları aldığı maaşlarla falan yargılamam bu benim haddime değil ama artık yeter diyorum, arkadaş ortaokul mezunu falan asgari ücretle çalışıyor daha sermayenin ne demek olduğunu bilmezken millete saydırıyor, millet bu iş için kredi çekiyor evini arabasını ortaya koyuyor da giriyor bunun gibiler maynıngciler batar veya daha fazlasını söylüyor benden bu kadar bu elemana bir daha yazmam, zaten engelledim gitti.
2.el 4 tekerlekli bir şey alınır herhalde50k ya araba var mı ki ?
![]()
Var tabi50k ya araba var mı ki ?
![]()
Bu da güzelmişVar tabi
Honda Civic Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Satılık Honda Civic fiyatları ve araba modellerinin en güncel ilanları Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
ies ler de var onlar daha iyi, bu hatchback o sedan.Bu da güzelmiş
tofaşı varsa girmesi daha iyi olurArabanızı satıp da girmeyin diyorum çünkü o temel bir ihtiyaç.
Bir araba gereklidir.
Hee... 2 arabanız vardır birini satarsanız o olabilir
Bursanın hızlısı iyimişies ler de var onlar daha iyi, bu hatchback o sedan.
bunun gibi bir şeyler var.Honda Civic Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Satılık Honda Civic fiyatları ve araba modellerinin en güncel ilanları Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
bursanın hızlısıBursanın hızlısı iyimiş
Hocam bu arabalar çok eski ve güvenlik sistemleri vb iyi değil pek.Var tabi
Honda Civic Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da