Mining İçin PSU önerisi

Mantıklı
O zaman o yapılabilir
Bu arada benim UV ile ilgili pek bilgim yok.
OC yapabilirim ama UV bilmiyorum
UV'yi ben de tam deneyimleyemedim. @RevDeisDou 'nun bilgilendirmesiyle biraz bir şeyler denedim ama bilgi verecek düzeyde değil. UV yapman çooooook iyi olur. Hem PSU hem elektrik parası açısından

UV'yi ben de tam deneyimleyemedim. @RevDeisDou 'nun bilgilendirmesiyle biraz bir şeyler denedim ama bilgi verecek düzeyde değil. UV yapman çooooook iyi olur. Hem PSU hem elektrik parası açısından
Anladım
OC çok yapmayı düşünmüyorum.
Yaparım ama zaten GPU lar çok uzun süre çalışacağı için bir de yüksek OC ile perişan olsun istemem

Anladım
OC çok yapmayı düşünmüyorum.
Yaparım ama zaten GPU lar çok uzun süre çalışacağı için bir de yüksek OC ile perişan olsun istemem
OC+UV yapman gerek. Hem az güç hem çok performans. OC ve UV yapmazsan az kazanırsın. O kadar kartı heba edersin.

OC+UV yapman gerek. Hem az güç hem çok performans. OC ve UV yapmazsan az kazanırsın. O kadar kartı heba edersin.
Yapmadan da aylık gelir 10.000 TL oluyor ama yurt dışından aldığım için bu maliyeti 4 ayda çıkartıyorum.
OC yaparım ama dediğim gibi fantezi seviyesinde bir OC yaparak kartı perişan etmek istemiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

OC olmadan değerler bu vaziyette

1618850972300.png

Endüstüriyel PSU alsam daha uygun olmaz mı ?
Şöyle dev gibi bir şey yani

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,131
Üyeler
195,545
Son üye
imthegod
Geri