Sama forza ile aynı imiş. Abdullah abi de konu açtı. Sana kalmış. Ben alırdım.Rampage markasına pek güvenemiyorum da ondan![]()
Sama forza ile aynı imiş. Abdullah abi de konu açtı. Sana kalmış. Ben alırdım.Rampage markasına pek güvenemiyorum da ondan![]()
UV'yi ben de tam deneyimleyemedim. @RevDeisDou 'nun bilgilendirmesiyle biraz bir şeyler denedim ama bilgi verecek düzeyde değil. UV yapman çooooook iyi olur. Hem PSU hem elektrik parası açısındanMantıklı
O zaman o yapılabilir
Bu arada benim UV ile ilgili pek bilgim yok.
OC yapabilirim ama UV bilmiyorum
AnladımUV'yi ben de tam deneyimleyemedim. @RevDeisDou 'nun bilgilendirmesiyle biraz bir şeyler denedim ama bilgi verecek düzeyde değil. UV yapman çooooook iyi olur. Hem PSU hem elektrik parası açısından
OC+UV yapman gerek. Hem az güç hem çok performans. OC ve UV yapmazsan az kazanırsın. O kadar kartı heba edersin.Anladım
OC çok yapmayı düşünmüyorum.
Yaparım ama zaten GPU lar çok uzun süre çalışacağı için bir de yüksek OC ile perişan olsun istemem
Yapmadan da aylık gelir 10.000 TL oluyor ama yurt dışından aldığım için bu maliyeti 4 ayda çıkartıyorum.OC+UV yapman gerek. Hem az güç hem çok performans. OC ve UV yapmazsan az kazanırsın. O kadar kartı heba edersin.
Fsp 1300w cannon 2xMerhabalar,
Eldeki kartlar bunlar.
Bunlar için hangi PSU alınmalı sizce
4 tane 3080
3 tane RX 580
1 tane GTX 1080
1 tane RX 590
Bütçe sınırı olmadan bunlara PSU önermenizi rica ediyorum
Cevapları Bekliyorum !!
@baltazar
@RevDeisDou
@Toxpox
Endüstüriyel PSU alsam daha uygun olmaz mı ?OC+UV yapman gerek. Hem az güç hem çok performans. OC ve UV yapmazsan az kazanırsın. O kadar kartı heba edersin.
Bu psu körü redrock markasıEndüstüriyel PSU alsam daha uygun olmaz mı ?
Şöyle dev gibi bir şey yani![]()
Redrock JPCCATX2000 2000W 80+ Gold Fanlı Mining Güç Kaynağı 2 x 8 CM Fiyatları ve Özellikleri
Redrock JPCCATX2000 2000W 80+ Gold Fanlı Mining Güç Kaynağı 2 x 8 CM en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com