samet4747
80+ Platinum
381 TL tatmin etmedi
ETH kazmak daha mantıklı olur. 1.50 dolar ortalama günlük.
381 TL tatmin etmedi
ETH kazmak daha mantıklı olur. 1.50 dolar ortalama günlük.
oha baya iyiymiş kaç tane satıldı acaba ve markası neydi2 gün önce amazon da 2750 TL ye 1660 satıldı
Markası palitti. 2 stok vardı birini ben aldım kargoda şuandaoha baya iyiymiş kaç tane satıldı acaba ve markası neydi
Bir daha öyle bir fırsat olursa bana bildirme şansın var mıMarkası palitti. 2 stok vardı birini ben aldım kargoda şuanda
Genelde 1 2 dakika içinde bitiyor ama denk gelirse haber vermeye çalışırımBir daha öyle bir fırsat olursa bana bildirme şansın var mı
Adam dalga geçmiş kızgın ne alakaİnş batarsın yazan arkadaşlar kış kış işiniz gücünüz yokmu karşim (EDİT : LAN BUNLARİ SOYLEYENLERİ ELEŞTİRİYORUM ALOOO)
Bende Aktif olarak mining yapıyorum Tek Kart İle (1660 S 6 GB) çok fazla gelir olmuyo fakat 1 ay kadar rvn kazdım( yaklkaşık 25 gün) 450 Lira Bir Getirisi Oldu Son 3 4 Gündür Ethereum Kazıyorum Binance Pool Üzerinden , kartım 31 mh/s falan görüyor bunu kara dökünce günlük 1.89 dolar gibi bir şey yapıyor kasam corsair spec delta ve 61 derece ile kazım yapıyorum (fanlar %40) core clock -150 , memory clock -1000 , power limit ise 60-65 arası olan bir overclock yaptım gayet karlı ilerliyor şuan , transfer parası ödememek için binance pool tercih ettimHangi kart ile yapıyorsun peki dostum?
Benim aklıma en çok yatan şu anda ikinci elden gtx 1060 6GB alıp ETH kazmak.
Benimde aklıma yatan şu anda bir tane gtx1060 6gb alıp, 2. kartı alana kadar rvn kazmak. İkinci kartı aldıktan sonra ETH kazmak daha mantıklı geliyor.Bende Aktif olarak mining yapıyorum Tek Kart İle (1660 S 6 GB) çok fazla gelir olmuyo fakat 1 ay kadar rvn kazdım( yaklkaşık 25 gün) 450 Lira Bir Getirisi Oldu Son 3 4 Gündür Ethereum Kazıyorum Binance Pool Üzerinden , kartım 31 mh/s falan görüyor bunu kara dökünce günlük 1.89 dolar gibi bir şey yapıyor kasam corsair spec delta ve 61 derece ile kazım yapıyorum (fanlar %40) core clock -150 , memory clock -1000 , power limit ise 60-65 arası olan bir overclock yaptım gayet karlı ilerliyor şuan , transfer parası ödememek için binance pool tercih ettim
İleri de yükselmeyeceği ne malum.Nisan Mayıs ayında 7-8 dolar olan kazancım 3 dolara düştü bence şimdi alınmaz geçti artık
İleride eth 2.0 gelecekİleri de yükselmeyeceği ne malum.
Ben ileriye yatırım olarak başlayacağım zaten. Amacım günlük harçlığımı çıkartmak değil.