potansiyel*Ayda kazanacağın en fazla 900-1000 TL olur tabi bunun elektrik faturası felanda var öncelikle kazanç potansileyini bilmeni istedim.
5500 XT o kadar kazıyor mu yoksa ethereum ve dolar mı fırladıAyda kazanacağın en fazla 900-1000 TL olur tabi bunun elektrik faturası felanda var öncelikle kazanç potansileyini bilmeni istedim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
potansiyel*
amacım öyle açtım kazsın değil 300 350tl ayda kazanacak şekilde ufaktan ek gelir mantığı ile yapmayı istiyorumAyda kazanacağın en fazla 900-1000 TL olur tabi bunun elektrik faturası felanda var öncelikle kazanç potansileyini bilmeni istedim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
potansiyel*
en doğru gördüğünüz konuyu paylaşırsanız gerekli şeyleri okuyup yapabilirim ama yaptığım araştırmada genelde böyle saçma ve yazılmaması gereken yorumlarla doluYa aslında bu konu her 2-3 günde bir soruluyor. Forumda cevabı da çoğu kez cevaplandı. Tekrar tekrar anlatmak mantıklı mı emin değilim![]()
SS Bana ait değil fakat bu arkadaş aynı ekran kartıyla günde 3.75 dolar kazıyor yani hemen hemen 30 TL civarında ayda ise bu 900 TL'ye denk oluyor fakat ancak kaçak elektrikle bu paranın tamamını alabilirsiniz. Yani elektrik faturasıylada düşüşler olur eline geçen para bu olmaz yani.5500 XT o kadar kazıyor mu yoksa ethereum ve dolar mı fırladı
Ya eth 3000 dolar oldu ya da dolar 15 lira oldu yoksa 31 MH ile o kadar kazanması mümkün değilSS Bana ait değil fakat bu arkadaş aynı ekran kartıyla günde 3.75 dolar kazıyor yani hemen hemen 30 TL civarında ayda ise bu 900 TL'ye denk oluyor fakat ancak kaçak elektrikle bu paranın tamamını alabilirsiniz. Yani elektrik faturasıylada düşüşler olur eline geçen para bu olmaz yani.
sro oynadığımdan dolayı bilgisayar zaten yaklaşık 2.5 aydır hiç kapanmadı açıkken bari bu işede yarasın kafasındayımSS Bana ait değil fakat bu arkadaş aynı ekran kartıyla günde 3.75 dolar kazıyor yani hemen hemen 30 TL civarında ayda ise bu 900 TL'ye denk oluyor fakat ancak kaçak elektrikle bu paranın tamamını alabilirsiniz. Yani elektrik faturasıylada düşüşler olur eline geçen para bu olmaz yani.