S o r r o w
80+
- Reaksiyon skoru
- 203
Arkadaşlar çok merak ediyorum. Anlamı nedir?
ekran kartlarıyla kripto para üretimi/kazımına mining denirArkadaşlar çok merak ediyorum. Anlamı nedir?
Ekran kartıyla kripto para üretemezsin. Bilmediği konularda insanımız ne kadar bilgili hayret. 0 bilgi ile atıp tutmak zevkli mi ?ekran kartlarıyla kripto para üretimi/kazımına mining denir
Hocam spor yaparken ağırlık olarak kullanıyorum kaç para kazanırım ? Çok bilgilisiniz açıklar mısınız lütfen aydınlatın bizi o yüce bilgilerizle.Ekran kartını kullanarak para kazanma denebilir.
Kardeşim ne alakası var kısaca açıkladım mining'in anlamını, ekran kartıyla kripto para üretemediğimizde iyiymiş .dEkran kartıyla kripto para üretemezsin. Bilmediği konularda insanımız ne kadar bilgili hayret. 0 bilgi ile atıp tutmak zevkli mi ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam spor yaparken ağırlık olarak kullanıyorum kaç para kazanırım ? Çok bilgilisiniz açıklar mısınız lütfen aydınlatın bizi o yüce bilgilerizle.
Hash nedir biliyor musun ? Veya crpto Currency nasıl oluşuyor banka yok şube yok nasıl onaylanıyor hiç araştırdın mı ?Kardeşim ne alakası var kısaca açıkladım mining'in anlamını, ekran kartıyla kripto para üretemediğimizde iyiymiş .d
Hayır araştırmadım, hiç bir bilgimde yok yapmadım mining. Ama mining'in "kabaca" ne demek olduğunu biliyodum onuda söyledim.Hash nedir biliyor musun ? Veya crpto Currency nasıl oluşuyor banka yok şube yok nasıl onaylanıyor hiç araştırdın mı ?
Senin de bir şey bildiğin yok. Sen de sallıyorsun.Hash nedir biliyor musun ? Veya crpto Currency nasıl oluşuyor banka yok şube yok nasıl onaylanıyor hiç araştırdın mı ?
Özür dilerim abi. Lütfen affet yoksa nasıl uyurum bu üzüntü ile ? "AKMS"Senin de bir şey bildiğin yok. Sen de sallıyorsun.