akıllı kuş
80+ Gold
Dahası
okey reis kafana göre takıl sen ama ben ekstra 2000TL vermezdim şashen değecek kadar fark yokyaklaşık 10mh fark var
okey reis kafana göre takıl sen ama ben ekstra 2000TL vermezdim şashen değecek kadar fark yokyaklaşık 10mh fark var
23 MH 16601.5-2MH fark var :/
yaklaşık 10mh fark var
Furmark, msı Kombustor ve heaven valley yap yeter. Furmark çekirdeği zorluyor ramleri değil o yüzden tek yetmez.5150 TL ye sıfıra yakın bir 1660 super buldum. almayı düşünüyorum, furmark testi yapmam yeterli midir ?
şuan elimdeki 2060 ile elde ettiğim değerlerEkran kartı olarak 2060 en mantıksız seçenek.
Tdp değeri yüksek çünkü undervoltajı çok düşeremiyorsun 2060'da o yüzden 120 watt'ın üstünde çalışıyor bu da yüksek bir değer
HiveOs değil mi bu?
O.c değerlerini ss atarmısım bende denemek istiyorum.Windows
O.c değerlerini ss atarmısım bende denemek istiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bendeki kartların hiçbiri 120w altını görmedi.
Benim ayarlar mesela power limit %72 Çekirdek - 100 senin Çekirdek kısmında Curve yazıyor. Curve ne oluyor, geçen biri bahsetmişti ama detaylı bilgi bulamadım.
Voltage/frequency curve editör ekranından ayar yapmak gerekiyor.Benim ayarlar mesela power limit %72 Çekirdek - 100 senin Çekirdek kısmında Curve yazıyor. Curve ne oluyor, geçen biri bahsetmişti ama detaylı bilgi bulamadım.
Bellek hızım +1100, Fan 65'de.
Bana linki varsa atabilirmisin ya da imkanın varsa anlatabilirmisin.Voltage/frequency curve editör ekranından ayar yapmak gerekiyor.
Bana linki varsa atabilirmisin ya da imkanın varsa anlatabilirmisin.
2. Görselde curve editor butonu ile grafiğe gidip 1. Görseldeki ayarları yaptım, diğer ayarlar da 2. Görselde
Dükkana geçince deneyeceğim, teşekkür ederim. 2060,75w gerçekten süper değerler.2. Görselde curve editor butonu ile grafiğe gidip 1. Görseldeki ayarları yaptım, diğer ayarlar da 2. Görselde