Bitcoin 80+ Silver Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 2,679 En İyi Cevap 2 12 Ocak 2021 #1 Bu işlerin para kazanma yanında biraz bilgi edinmek istiyorum nasıl çalıştığına dair. Kitap tavsiyesi olan var mı?
Bu işlerin para kazanma yanında biraz bilgi edinmek istiyorum nasıl çalıştığına dair. Kitap tavsiyesi olan var mı?
DENI2 80+ Platinum Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 10,293 En İyi Cevap 2 Dahası Reaksiyon skoru 8,983 İsim Deniz Steam https://steamcommunity.com/id/HiDeniz Discord DΞNI2 ム#9844 12 Ocak 2021 #2 Bu işlerin kitabı mı var ?
Bitcoin 80+ Silver Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 2,679 En İyi Cevap 2 12 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 DENI2 yazmış: Bu işlerin kitabı mı var ? Devamı için tıklayın... Blockchain mantığını anlamak için sordum. Şunu aldım dün, bu tarz başka güzel kitap var mı diye yükselttim. Blokzincir Kripto Paralar Bitcoin: Satoshi Dünyayı Değiştiriyor : Vedat Güven, Erkin Şahinöz: Amazon.com.tr: Kitap Blokzincir Kripto Paralar Bitcoin: Satoshi Dünyayı Değiştiriyor : Vedat Güven, Erkin Şahinöz: Amazon.com.tr: Kitap www.amazon.com.tr
DENI2 yazmış: Bu işlerin kitabı mı var ? Devamı için tıklayın... Blockchain mantığını anlamak için sordum. Şunu aldım dün, bu tarz başka güzel kitap var mı diye yükselttim. Blokzincir Kripto Paralar Bitcoin: Satoshi Dünyayı Değiştiriyor : Vedat Güven, Erkin Şahinöz: Amazon.com.tr: Kitap Blokzincir Kripto Paralar Bitcoin: Satoshi Dünyayı Değiştiriyor : Vedat Güven, Erkin Şahinöz: Amazon.com.tr: Kitap www.amazon.com.tr
N Nvidia_GF_FX_500 80+ Silver Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 3,302 En İyi Cevap 3 12 Ocak 2021 #4 Kitaptan önce veya kitap elinize ulaşana kadar, Bitcoin veya kripto para eğitim setlerine bakmanızı öneririm.
Kitaptan önce veya kitap elinize ulaşana kadar, Bitcoin veya kripto para eğitim setlerine bakmanızı öneririm.