- En İyi Cevap
- 17
- Reaksiyon skoru
- 72,990
Yönetici olarak çalıştırdın dimi?tam evet yazıyordun programı actım hayır yıne 36 mh
Yönetici olarak çalıştırdın dimi?tam evet yazıyordun programı actım hayır yıne 36 mh
evet sımdı pc resleyıp tekrar denıyorum kesın cevap vermek ıcınYönetici olarak çalıştırdın dimi?
Çalıştırdım ilk 20 dakika 56 mh larda geziyor ama sonra 36 ya dusuyor cıldırmak uzereyım durduk yere nedır bu sorun boyleYönetici olarak çalıştırdın dimi?
40 dolar gösteriyor internette o ortalama mı yoksa sizinki mi az veriyorama ekran kartım 3060ti bunlarda kilit var mı ki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yok knk kendi kendime harçlıgımı cıkartmak ıcın yapıyorum ayda 20 30 dolar felan gelıyor
yok bende 40 a yakın alıyorum ama oyun vs oynadıgım ıcın 7/24 calısmıyor o yuzden okadar alamıyorum40 dolar gösteriyor internette o ortalama mı yoksa sizinki mi az veriyor
Bende başlayim o zaman RTX4070 parası biriksinyok bende 40 a yakın alıyorum ama oyun vs oynadıgım ıcın 7/24 calısmıyor o yuzden okadar alamıyorum
Başla tabi ama ben devam edemiyorum saçma bir sorun yüzünden mehmet reis gelsin yardımcı olur dıye dusunuyorumBende başlayim o zaman RTX4070 parası biriksin![]()
Bilseydim yardım ederdim ama anlamam kankim üzgünümBaşla tabi ama ben devam edemiyorum saçma bir sorun yüzünden mehmet reis gelsin yardımcı olur dıye dusunuyorum
Hayır sıcaklık ıyı durumdaBir süre sonra düşüyorsa belkide bellekler falan ısınıyordur karttaki.
Güncelleme: 24 saattir stabil çalışıyor + olarak hiçbirşey yapmadım şuan durum normal gözüküyor.Bir süre sonra düşüyorsa belkide bellekler falan ısınıyordur karttaki.
Nbminer seçGüncelleme: 24 saattir stabil çalışıyor + olarak hiçbirşey yapmadım şuan durum normal gözüküyor.