akıllı kuş
80+ Gold
Dahası
Soru başlıkta ayrıntılı bir şekilde ciddi cevap veriniz lütfen. Ayrıntılı cevap istiyorum.
Niye olsun agaSoru başlıkta ayrıntılı bir şekilde ciddi cevap veriniz lütfen.
Sebepleri? Aileme açıklamaya çalışıyorum düz hayır yetmiyorda.Hayır.
Hocam biraz fazla ayrıntılı.Hayır.
Ya kısa yazamadım ondan aslında daha fazla yazacaktım da maks 1500 karakter diyorHocam biraz fazla ayrıntılı.
Hocam trollü bırakıp ciddi konuşsak şurda dayım ikidebir haram diyip duruyorYa kısa yazamadım ondan aslında daha fazla yazacaktım da maks 1500 karakter diyor
Ailen mininge harım mı diyor?????!?!?Aileme açıklamaya çalışıyorum düz hayır yetmiyorda.
Aldığın ürünün vergisini verip kullanımda elektrik faturasını ödeyip kazanç ediyorsun. Ha bir arabayı günlük olarak kiralamış bundan kar etmiş birileri varken haram değil. Bir ev alıp kiraya verip bundan kazanç sağlamak haram değil ise haksız kazanç diyenler olacaktır. O zaman 60.000 TL'lik arabayı 150.000 TL'den satmayın kardeşim. Kaçtan aldıysanız aynı fiyata satın bütün arabaları alacağım haksız kazanç para kazanmayın yatırım dediğiniz döngüden. Daha ileri bir açıklama istiyorsan daha sert girerim karışır buralar.Soru başlıkta ayrıntılı bir şekilde ciddi cevap veriniz lütfen.
Ya dalga geçmesen hızlı ayrıntılı ve ciddi bir cevap lazım dibimde cvp bekliyor larAilen mininge harım mı diyor?????!?!?
Anlık ben:
- Akıl sağlığını kaybet.
Neden haram olsun ki öncelikle kendi elektriğinle kazanç yapıyorsun kendi sistem gücünle yapıyorsun dolayısıyla emek vererek aldığın şeylerin imkanını kullanıyorsun ve bunu normal bir şekilde satıyorsun tarım gibi düşün ürünü ektin makineyle biçtin pazarda sattınSoru başlıkta ayrıntılı bir şekilde ciddi cevap veriniz lütfen. Ayrıntılı cevap istiyorum.
Amca akıllı kuş sigara içiyor.dibimde cvp bekliyor lar