Mining Yapmak Mantıklı Mı?

RTX 7090Ti

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
3,604
Bilgisayarım yatıyor, LGS ye hazırlandığım için kaldırdım kullanmıyorum. Sınav geçene kadar da kullanmayacağım (6 Haziran yani). XFX RX 5600 XT THICC II ekran kartım var. Herhangi bir kripto parayı mine'lamak mantıklı mı?

Bilgisayarım yatıyor, LGS ye hazırlandığım için kaldırdım kullanmıyorum. Sınav geçene kadar da kullanmayacağım (6 Haziran yani). XFX RX 5600 XT THICC II ekran kartım var. Herhangi bir kripto parayı mine'lamak mantıklı mı?
Bende lgs ye hazırlanıyorum bence mining yapma düşünürsün pc ni performans duser sınavdan sonra istediğin kadar oyna derim

bence yapın hocam

Gerekli ayarlamalardan sonra ortalama 40 MH/s bir kazım yapabilirsin, harçlığın çıkar.
Girebilirsin diye düşünüyorum, bu dönemde güzel kartın olup da hâlâ girmemek suç. :ROFLMAO:

Yap basit bir şey zaten boşta duracağına çalışsın perdormasn anlamında çok bir kaygın olmasın performans çok düşmez hatta hiç düşmez givbi

Yapardım ben olsam 3 ayda 1-2k atasi para çıkartırsın. Fps e etki etmez mining.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,943
Üyeler
188,678
Son üye
saaaslarmanfps
Geri