Mining yapmayı düşünüyorum önerileriniz

Spermman

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
286
Biliyorum laptopla mining önermiyorsunuz ama ben zaten 7 24 açık bırakmayacağım. Haftalık maksimum 70 saat olacak şekilde kazım yapmak istiyorum. Laptopumun modeli aorus 15p Kc. Mesela bu laptopla haftalık 70 saat olacak şekilde ay kazım yapsam (toplamada 280 saat) elektriği felan düşünce para kazana bilirmiyim. Kazandığım para laptou zorladığıma ömrünü kısalttığıma değermi.
Not: Bu şekilde 2-3 aydan fazla mining yapmayacağım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

birde neyi kazmamı önerirsiniz

Son düzenleme:
Biliyorum laptopla mining önermiyorsunuz ama ben zaten 7 24 açık bırakmayacağım. Haftalık maksimum 70 saat olacak şekilde kazım yapmak istiyorum. Laptopumun modeli aorus 15p Kc. Mesela bu laptopla haftalık 70 saat olacak şekilde ay kazım yapsam (toplamada 280 saat) elektriği felan düşünce para kazana bilirmiyim. Kazandığım para laptou zorladığıma ömrünü kısalttığıma değermi.
Not: Bu şekilde 2-3 aydan fazla mining yapmayacağım.

birde neyi kazmamı önerirsiniz
Pek bir getirisi olmaz kazım yapmanı önermem kartı yormakdan başka bir şey yapmaz

Pek bir getirisi olmaz kazım yapmanı önermem kartı yormakdan başka bir şey yapmaz
hocam 1 ay yapmayı düşünmüştüm steam indirimlerinde oyun alabilmek için yapacağım bi kazanç amacım yok

toplamda 100 lira felan bıraksa bana yeter zaten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,014
Üyeler
190,497
Son üye
estavior
Geri