Miningcilere Müjde Var!

Mining'in tamamen biteceğini zanneden varsa engelleyebilirim.
ETH bitti diyelim hadi bitti ETH ne olur söyleyeyim.
RVN, ETC, ADA, DOGE gibi coinler kazılır. Yani bu döngü bitmeyecek. Sadece Iran yasaklayınca da mining bitmeyecek.

Bundaki.mujde miningcilere degilki
Yoo miningcilere poolda ne kadar az insan olursa o kadar iyi olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

o zaman alkolde yasaklansın sigarada yasaklansın kömür de yasaklansın size kalırsa
alkol içmek insanın kendine ve çevresine zarar vermesine sebep oluyor sigara da aynı şekilde ve kömür de ısınma ve enerji üretiminde kullanılıyor o zaman bunların hepsini yasaklayalım çok dar düşünüyorsunuz at gözlüklerinizi çıkarın bir de öyle bakın
Alkol ve sigara tüketilmede yasaklanmalı zaten şaka mısın alkollü kişiler sarhoş olup etrafına zarar veriyor sigara zaten pasif içicilik kömür de çevreye aşırı zararlı enerji zarar şeyinde bakarsan nükleer santral bile daha iyi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mining'in tamamen biteceğini zanneden varsa engelleyebilirim.
ETH bitti diyelim hadi bitti ETH ne olur söyleyeyim.
RVN, ETC, ADA, DOGE gibi coinler kazılır. Yani bu döngü bitmeyecek. Sadece Iran yasaklayınca da mining bitmeyecek.
Yok say beni çünkü bitecek bu enerji tüketimi devam etmicek daha yenilikçi çözümler gelicek çok belli bir şey bu

Alkol ve sigara tüketilmede yasaklanmalı zaten şaka mısın alkollü kişiler sarhoş olup etrafına zarar veriyor sigara zaten pasif içicilik kömür de çevreye aşırı zararlı enerji zarar şeyinde bakarsan nükleer santral bile daha iyi?
eee tamam işte bende onu diyorum bu saydıklarımız yasaklanmıyorda mining neden yasaklanacakmış

Kömür ve bitcoin yasaklansın ikiside mahvediyor ortalığı.

Bu şeriatçılar sadece alkolü gece eğlencelerini yasaklar tabi o ayrı

eee tamam işte bende onu diyorum bu saydıklarımız yasaklanmıyorda mining neden yasaklanacakmış
Hocam bir yanlış başka bir yanlışla kapatılmaz ama şöyle bir şey var onların yanlış olup kullanılması bunu doğru kılmaz
Fakat size kendi görüşümü söyliyim ben de mininge gircem en fazla 1 ay içinde yani yanlış olması umrumda değil para kişi din doğru yanlış dinlemez
Bir de orda kendini tam ifade edememişsin onlar yasaklanmıyorsa mining niye yasaklansın ekle paragrafın sonuna

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,051
Üyeler
185,019
Son üye
Mertca
Geri