Reis Abdullah Hacıgül
80+ Bronze
Abi Sen Parayı Cebinde Tut Karlı Çıkarsın10.000 TL param var
Abi Sen Parayı Cebinde Tut Karlı Çıkarsın10.000 TL param var
Ona bakmayı unutmuşumTwittwr?
mining de 6 tane 2. el rx 580 8 gb alsam eve kursam ne kadar verir aylık elektrik parasını çıkartırsakreis bitcoin treni kaçtı şimdi büyük düşüp büyük yükseliyor. bitcoin bugun senni bütcen kadar düşüş yaşadı. Benim tavsiyem hiç girme çünkü piyasa çok dalgalı ama illaki gireceksen de ethereum mining yapabilirsin. şans bu iş bitcoinin bukadar olacağını kimse bilemezdi etheruma yatırımını yap. bekle.
ben bilgisayara takmıyacağım bildiğiniz metal kasadan sistem kuracağiımyardımcı olabilir.
bide bu neredeyse 1 yıl öncesi 1 yıl öncesi zaten yapılmazdı miningyardımcı olabilir.
kardeşim ha anakarta bağlamışsın ha metal kasadan adaptöre bağlamışsın.ben bilgisayara takmıyacağım bildiğiniz metal kasadan sistem kuracağiım
bilgisayarın içine 6 tane kart sığdırabiliyorsankardeşim ha anakarta bağlamışsın ha metal kasadan adaptöre bağlamışsın.
kardeşim iki cevabı var ya batarsın ya katlarsın. ben senin yerinde olsam borsaya yatırırdım paramı dolar felan.bilgisayarın içine 6 tane kart sığdırabiliyorsan
mininge başladığın an belirli bi kazancın oluyor günlük aylık bi kaç kişiye daha sordum aylık 400 dolar diyolar miningdekardeşim iki cevabı var ya batarsın ya katlarsın. ben senin yerinde olsam borsaya yatırırdım paramı dolar felan.