Pc arizali deArkadaşlar önümüzdeki sene 3060ti lı pc toplayacağım. Ama pahalı olduğu için misafir çocuğuna vermek istemiyorum bir de çok titizim. Gelicek 800tl lik kulaklığımı mousepad kadar kafasına takıcak 700tl verdiğim klavye ye sert sert basıcak hiç istemiyorum. Nasıl kurtulurum hatta bir ara örümcek beslemeyi düşündüm. Bu arada babası yazılım mühendisi ona göre tavsiye verin.
izin vermiyorum diyeceksin olacak bitecek ailesi dahada zorlarsa ver diye yüzsüzdür ozaman ne yaparsan yap kurtulamazsın zatenArkadaşlar önümüzdeki sene 3060ti lı pc toplayacağım. Ama pahalı olduğu için misafir çocuğuna vermek istemiyorum bir de çok titizim. Gelicek 800tl lik kulaklığımı mousepad kadar kafasına takıcak 700tl verdiğim klavye ye sert sert basıcak hiç istemiyorum. Nasıl kurtulurum hatta bir ara örümcek beslemeyi düşündüm. Bu arada babası yazılım mühendisi ona göre tavsiye verin.
pc yi fişten çıkar ve çalışmıyor de bi3 saat pc siz kalabilirsin değil miArkadaşlar önümüzdeki sene 3060ti lı pc toplayacağım. Ama pahalı olduğu için misafir çocuğuna vermek istemiyorum bir de çok titizim. Gelicek 800tl lik kulaklığımı mousepad kadar kafasına takıcak 700tl verdiğim klavye ye sert sert basıcak hiç istemiyorum. Nasıl kurtulurum hatta bir ara örümcek beslemeyi düşündüm. Bu arada babası yazılım mühendisi ona göre tavsiye verin.