Neler Yeni

Misafir çocuğundan nasıl kurtulabilirim?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Vartex

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,766
İsim
Mehmet
Psu yu sök

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
berkay enes demir
yanlış anlamdım ise şuan leptop kullaniyorsun ama seneye masaüstü güzelinden pc topliyacaksın ve misafir çocuğuna pc ni oynatmak istemiyorsun çocuğa gıcıksan yapacak bir şey yok ama şöyle düşün küçüksün bir abi sana bilgisayarında oyun oynatiriyo

yani nası angi sıklıkla geliyo bilmiyorum ama eğer düşündüğüm gibi ise ailene de ben oynatamam büyük ihtimal sınavdan 100 falan alırsan pc alcaz demişlerdir ben o çocuğa oynatmak içinmi 100 aldım falan diyebilirsin

Loxerith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
vur bitane

Onurkotlutok05

80+ Gold
Karşim bu pcde virüs var oyun açanın fotosunu çekip polise veriyo de olmassa döv

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Arkadaşlar önümüzdeki sene 3060ti lı pc toplayacağım. Ama pahalı olduğu için misafir çocuğuna vermek istemiyorum bir de çok titizim. Gelicek 800tl lik kulaklığımı mousepad kadar kafasına takıcak 700tl verdiğim klavye ye sert sert basıcak hiç istemiyorum. Nasıl kurtulurum hatta bir ara örümcek beslemeyi düşündüm. Bu arada babası yazılım mühendisi ona göre tavsiye verin.
Pc arizali de

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Arkadaşlar önümüzdeki sene 3060ti lı pc toplayacağım. Ama pahalı olduğu için misafir çocuğuna vermek istemiyorum bir de çok titizim. Gelicek 800tl lik kulaklığımı mousepad kadar kafasına takıcak 700tl verdiğim klavye ye sert sert basıcak hiç istemiyorum. Nasıl kurtulurum hatta bir ara örümcek beslemeyi düşündüm. Bu arada babası yazılım mühendisi ona göre tavsiye verin.
izin vermiyorum diyeceksin olacak bitecek ailesi dahada zorlarsa ver diye yüzsüzdür ozaman ne yaparsan yap kurtulamazsın zaten

KirliKill

80+ Silver
pc yi fişten çıkar ve çalışmıyor de bi3 saat pc siz kalabilirsin değil mi :D

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,198
Üyeler
168,258
Son üye
by_dj_omar