Mitsubishi Electric Klima

enesozmus

80+
Reaksiyon skoru
0
Mitsubishi Electric Hare model klimalar alınır mı? Bayi MSZ-HR35VF model klimaya 48.060₺ (6 taksit) fiyat verdi.

HareME

Mitsubishi Electric Hare model klimalar alınır mı? Bayi MSZ-HR35VF model klimaya 48.060₺ (6 taksit) fiyat verdi.

HareME
Bu Klimalar Pahalı Klimalar Ama Enerji Olarak Az Yakıyorlar Ve Kalite Olarak Cidden İyiler Bu Fiyata Daha F/P Ürünler Bulunabilir Ama Tercih Senin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

HareME
Kaçlık Bu Model ?

Bu Klimalar Pahalı Klimalar Ama Enerji Olarak Az Yakıyorlar Ve Kalite Olarak Cidden İyiler Bu Fiyata Daha F/P Ürünler Bulunabilir Ama Tercih Senin
Teşekkür ederim.. Servis ve hızlılık açısından bana en uygun ilçemdeki bu bayi şu an. Mitsubishi Electric hakkında şüphem yok ama Hare modelleri hakkında internette hemen hemen hiçbir şey yok o yüzden model hakkında bir çekincem var. Legendera ve KirigamineZen modelleri öneriliyor ama onlar da 90k'dan başlıyor 150'ye doğru gidiyor

Kaçlık Bu Model ?
12.000.. 15 olan 57.690

Teşekkür ederim.. Servis ve hızlılık açısından bana en uygun ilçemdeki bu bayi şu an. Mitsubishi Electric hakkında şüphem yok ama Hare modelleri hakkında internette hemen hemen hiçbir şey yok o yüzden model hakkında bir çekincem var. Legendera ve KirigamineZen modelleri öneriliyor ama onlar da 90k'dan başlıyor 150'ye doğru gidiyor

12.000.. 15 olan 57.690
Para Çoksa 2 Tane Alacaksan Toshibalara Bak Multi Klimalar Var Onlarda Kaliteli

12.000.. 15 olan 57.690
https://www.akakce.com/klima/en-ucu...btu-inverter-duvar-tipi-fiyati,705862663.html

Ben Bunu Almıştım 1 Sene Önce Güzel Çalışıyor Odamı Soğutuyor Yani

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,188,172
Üyeler
188,536
Son üye
Hümeyra parlak
Geri