Bu Klimalar Pahalı Klimalar Ama Enerji Olarak Az Yakıyorlar Ve Kalite Olarak Cidden İyiler Bu Fiyata Daha F/P Ürünler Bulunabilir Ama Tercih SeninMitsubishi Electric Hare model klimalar alınır mı? Bayi MSZ-HR35VF model klimaya 48.060₺ (6 taksit) fiyat verdi.
HareME
Kaçlık Bu Model ?Mitsubishi Electric Hare model klimalar alınır mı? Bayi MSZ-HR35VF model klimaya 48.060₺ (6 taksit) fiyat verdi.
HareME
Teşekkür ederim.. Servis ve hızlılık açısından bana en uygun ilçemdeki bu bayi şu an. Mitsubishi Electric hakkında şüphem yok ama Hare modelleri hakkında internette hemen hemen hiçbir şey yok o yüzden model hakkında bir çekincem var. Legendera ve KirigamineZen modelleri öneriliyor ama onlar da 90k'dan başlıyor 150'ye doğru gidiyorBu Klimalar Pahalı Klimalar Ama Enerji Olarak Az Yakıyorlar Ve Kalite Olarak Cidden İyiler Bu Fiyata Daha F/P Ürünler Bulunabilir Ama Tercih Senin
12.000.. 15 olan 57.690Bu Klimalar Pahalı Klimalar Ama Enerji Olarak Az Yakıyorlar Ve Kalite Olarak Cidden İyiler Bu Fiyata Daha F/P Ürünler Bulunabilir Ama Tercih Senin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kaçlık Bu Model ?
Para Çoksa 2 Tane Alacaksan Toshibalara Bak Multi Klimalar Var Onlarda KaliteliTeşekkür ederim.. Servis ve hızlılık açısından bana en uygun ilçemdeki bu bayi şu an. Mitsubishi Electric hakkında şüphem yok ama Hare modelleri hakkında internette hemen hemen hiçbir şey yok o yüzden model hakkında bir çekincem var. Legendera ve KirigamineZen modelleri öneriliyor ama onlar da 90k'dan başlıyor 150'ye doğru gidiyor
12.000.. 15 olan 57.690
https://www.akakce.com/klima/en-ucu...btu-inverter-duvar-tipi-fiyati,705862663.htmlTeşekkür ederim.. Servis ve hızlılık açısından bana en uygun ilçemdeki bu bayi şu an. Mitsubishi Electric hakkında şüphem yok ama Hare modelleri hakkında internette hemen hemen hiçbir şey yok o yüzden model hakkında bir çekincem var. Legendera ve KirigamineZen modelleri öneriliyor ama onlar da 90k'dan başlıyor 150'ye doğru gidiyor
12.000.. 15 olan 57.690