Ben de onu diyom işte. Ben sürekli taktım. Yükseldi. Dinlenme mi erkek adama yakışmaz.Dinlendirici gözlükse veya ilk defa taktığınız zaman gözünüzü dinlendirme den sürekli takarsanız ilerler demişti bana doktor hocam
Ben de onu diyom işte. Ben sürekli taktım. Yükseldi. Dinlenme mi erkek adama yakışmaz.Dinlendirici gözlükse veya ilk defa taktığınız zaman gözünüzü dinlendirme den sürekli takarsanız ilerler demişti bana doktor hocam
aynen öyleBen de onu diyom işte. Ben sürekli taktım. Yükseldi. Dinlenme mi erkek adama yakışmaz.
Arkadaş benim yerime açıklamış. Bu arada niye komik attığımız seni ilgilendirmez@Ethem Aslan @baid Komik olan ne?
Tam tersi gözlüğü takması gerekiyor artmaması için, tabii eğer takmaya başladıysa geçerli.
Bana atıyorsan ilgilendirir.Arkadaş benim için açıklamış. Bu arada neye komik attığımız seni ilgilendirmez
Nerde yazıyor bu kural.Bana atıyorsan ilgilendirir.
Hocam yanlış anlamayın ama bu mantık sizi mezara götürürBen de onu diyom işte. Ben sürekli taktım. Yükseldi. Dinlenme mi erkek adama yakışmaz.
doktor bilgisayar ekranı miyopu arttırır demişti sadece miyopta efsane değilmişBir şey yapamazsın. Gözlük verdilerse çok takma gözü tembelleştirirsin bilgisayara bakmagibi şeyler şehir efsanesidir gözle alakası yok. Onun dışında yapabileceğin bir şey yok.
Et o zamanSana burda küfrederim tamam mı? Sen de bir şey diyemezsin. Kime küfrettiğim seni ilgilendirmez.
Ben 9-10 sene önce ilk göz doktoruma gittiğimde sormuştum ve bana "göz numaranı yükseltmez, gözünü yorar sadece" demişti. 10 senede bilim dünyası değiştiyse bilmiyorum.doktor bilgisayar ekranı miyopu arttırır demişti sadece miyopta efsane değilmiş
olabilirBen 9-10 sene önce ilk göz doktoruma gittiğimde sormuştum ve bana "göz numaranı yükseltmez, gözünü yorar sadece" demişti. 10 senede bilim dünyası değiştiyse bilmiyorum.