Neler Yeni

Çözüldü✓ Mizar + Durgod Klavyeler Hakkında

IMG_20221107_160607.jpg

Dostlar ben şimdi 2 Adet Siyah Mizar Sarı Switch + 1 Adet Beyaz Mizar Blue Switch + 1 Adet Durgod Taurus Klavye Aldım Durgod 1 günüm var ödeme için Gümrükte sorun yaşarmıyım ilk defa hesabımdan yurt dışı alışveriş yaptım yardımcı olur musunuz.

Son düzenleme:

MertMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,057
İsim
Mertcan Ceylan
benim fikrimce bu klavyeleri satmak çok zor olacak görüyorum herkes 2 3 tane almış en az

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Dostlar ben şimdi 2 Adet Siyah Mizar + 1 Adet Beyaz Mizar + 1 Adet Durgod Taurus Klavye Aldım Gümrükte sorun yaşarmıyım ilk defa hesabımdan yurt dışı alışveriş yaptım yardımcı olur musunuz.

+ Satmak için aldım sizce +150 TL Fiyat Farkı ile satmak fazlami olur ne diyorsunuz
Mesaj otomatik birleştirildi:

@habbassaka komik olan ne?
450 Civarına satabilirsin bence.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
benim fikrimce bu klavyeleri satmak çok zor olacak görüyorum herkes 2 3 tane almış en az
Diğerleri epeyce fiyat farkı koyduğu için satamadi benim okadar parada gözüm yok 150 iyidir ihtiyacı olana 100 TL alırım önemli olan insanlık para değil

@Mr Sayar Hocam sizin gümrük deneyiminiz olmuştu arkadaşa yardımcı olabilir misiniz?
Evet bu hocamızın deneyimi vardı biri aydınlatırsa beni sevinirim.

frix

80+
2 + 1 + 1 şeklinde 3 ayrı sipariş verdiyseniz sorun olmaz, geçer. Aylık maksimum 5 ürün alabilirsiniz, bu kotayı aşmadığınız takdirde ve tek siparişte 2 ürünü geçmeyecek şekilde alışveriş yaparsanız sorun yaşamazsınız.

Mr Sayar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
538
İsim
Mustafa Sayar
İlgilendiği Kategoriler
2.el alım satım
@Mr Sayar Hocam sizin gümrük deneyiminiz olmuştu arkadaşa yardımcı olabilir misiniz?
yaşadığım olayları ve çözümleri başlıkta güncelleyecektim ancak benim konu kapatılmış :D o yüzden yazanlara tek tek yardımcı olmaya çalışıyorum ana moderasyonun yaptığı yanlış yüzünden uğraşıyorum şu anda. 3-5 kişi konu kapatılsın dedi diye konumu kapattılar, şimdi de yeni konuyu ana konu yapmışlar :D ilginç bir yönetim :D

Dostlar ben şimdi 2 Adet Siyah Mizar + 1 Adet Beyaz Mizar + 1 Adet Durgod Taurus Klavye Aldım Gümrükte sorun yaşarmıyım ilk defa hesabımdan yurt dışı alışveriş yaptım yardımcı olur musunuz.

+ Satmak için aldım sizce +150 TL Fiyat Farkı ile satmak fazlami olur ne diyorsunuz

@habbassaka komik olan ne?
hocam ayda 5 adet kargo hakkınız var, 1 kargoda aynı üründen en fazla 2 adet hakkınız var diyebiliriz. farklı ürünlerde sıkıntı olmuyor ancak 5 tane farklı klavye aynı kargoda gelirse gümrük memuru bireysel ticaret diye değerlendirebiliyor. ayrı ayrı toplam 6 klavye aldım, 3 kargo şeklinde gönderdiler. 2 kargo yani 4 klavyem geçti, son kargom hollandada kaldı. o da 2-3 haftanın sonunda geçti. Kerry lojistik benim için kargoyu 2-3 hafta bekletti.

satış fiyatı size kalmış DH forumda kargo benden olacak şekilde black switch klavye için 500 TL yazdım, pazarlıksız. alan alır almazlarsa switchleri söker yedek köşeye atarım :D

Son düzenleme:
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yaşadığım olayları ve çözümleri başlıkta güncelleyecektim ancak benim konu kapatılmış :D o yüzden yazanlara tek tek yardımcı olmaya çalışıyorum ana moderasyonun yaptığı yanlış yüzünden uğraşıyorum şu anda. 3-5 kişi konu kapatılsın dedi diye konumu kapattılar, şimdi de yeni konuyu ana konu yapmışlar :D ilginç bir yönetim :D

hocam ayda 5 adet kargo hakkınız var, 1 kargoda aynı üründen en fazla 2 adet hakkınız var diyebiliriz. farklı ürünlerde sıkıntı olmuyor ancak 5 tane farklı klavye aynı kargoda gelirse gümrük memuru bireysel ticaret diye değerlendirebiliyor. ayrı ayrı toplam 6 klavye aldım, 3 kargo şeklinde gönderdiler. 2 kargo yani 4 klavyem geçti, son kargom hollandada kaldı. o da 2-3 haftanın sonunda geçti. Kerry lojistik benim için kargoyu 2-3 hafta bekletti.

satış fiyatı size kalmış DH forumda kargo benden olacak şekilde black switch klavye için 500 TL yazdım, pazarlıksız. alan alır almazlarsa switchleri söker yedek köşeye atarım :D
😂 Eyw dostum ben aynı satıcıdan mizar aldım beyazı sanırım farklı satıcı Durgod farklı satıcı

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,397
İsim
Diyarhan
1 ay elinizde tutmanız lazım piyasa dolu.

Top Bottom