mk-4 termal macun alınır mı

Oldukça güzel bi ürün 1 gram bi bilgisayara yeterli bile oluyor

yani 2 kez kullanabilirim peki nasıl dağıtıcam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

peki hocam trendyoldan 45 gramlık buldum baya ucuz teknobiyotik satıyor alınır mı kullanma tarihi falan var mı

Genelde Bilgisayarcılar alıyor bunu sık sık bakım yaptıkları için. 1gr bir bakım için yeterli olmasından dolayı 45 gramın gereksiz olacağını düşünüyorum. Zaten 6 ayda bir bakım yapsanız yılda 2 3 gramın gittiğini düşünün mantıken gereksiz olur.

Ama MX-4 ve MX-6 öneriyorum güzel macun

Genelde Bilgisayarcılar alıyor bunu sık sık bakım yaptıkları için. 1gr bir bakım için yeterli olmasından dolayı 45 gramın gereksiz olacağını düşünüyorum. Zaten 6 ayda bir bakım yapsanız yılda 2 3 gramın gittiğini düşünün mantıken gereksiz olur.

Ama MX-4 ve MX-6 öneriyorum güzel macun
tamamdır hocam

4 gr yeterli olur fazlasına gerek yok şimdilik

peki hocam trendyoldan 45 gramlık buldum baya ucuz teknobiyotik satıyor alınır mı kullanma tarihi falan var mı
internette videoları var, firma kartlarıyla üstüne sürüp her tarafına yedirebilirsin ama çok yoğun dökme taşar.

Son düzenleme:
x şeklinde veya nokta şeklinde sürebilirsiniz

0.5 gramı 2 kullanımlıktır. daha fazla yoğurtlaya yoğurtlaya sürünce daha iyi olmayacak.

Ortaya nokta olabilir ama birkaç derece fark ediyor nasıl sürdüğün pek önemli değil youtube'dan izle.

en ıyısı carpı vıdeolar war ızlemenı tavsıye ederım 45 gramlığada gerek yok cok abartılı olur

Geri