Çöp...
Aşırı kullanımda dram li ssd ler daha uzun ömürlüDram olmamasının önemi nedir ? Alıp ps5 de kulanmayı düşünüyorum okuma hızı yeterli duruyor. Ne dersiniz ?
@Kartallar @Recaizade Mahmut Ekrem 2300'e 1TB DRAMli ve 7000/4700mb bir SSD varsa linkini atin onu alalim arkadaslar, bos bos mesaj kasmak icin konulara dadanmayin.
İyi bir markamıdır bu bunda dram oldugunu nerden anlıyorsunuz şimdi ? Ps5 e takacağım bana uzun ömürlü bişey lazım. Kc3000 3200 tl şuan mesela hangisini tavsiye edersiniz.
Dokunarak anlaşılıyor çıkıntı olur dram lerdeİyi bir markamıdır bu bunda dram oldugunu nerden anlıyorsunuz şimdi ? Ps5 e takacağım bana uzun ömürlü bişey lazım. Kc3000 3200 tl şuan mesela hangisini tavsiye edersiniz.
bende 1 senedir var sağlık durumu %97 bir sorun yaşatmadı güzel disk
Dram olan ssd'lerde büyük dosya boyutlarında veri yazarken daha stabil yazma hızları oluyor. Bunun dışında dram olmadığı için ssd kendisi önbellek (hbm) kullanacak bu da yazma ömrünü kısaltacaktır. buna rağmen normal bir ev kullanıcısı yazma ömrünü kolay kolay tamamlayamaz.Dram olmamasının önemi nedir ? Alıp ps5 de kulanmayı düşünüyorum okuma hızı yeterli duruyor. Ne dersiniz ?