BixiBlake
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 17,908
gördüm gördümmmHocam Donanım Arşivi Forum tarihindeki en mükemmel konuyu görmediniz mi?
gördüm gördümmmHocam Donanım Arşivi Forum tarihindeki en mükemmel konuyu görmediniz mi?
Peki oy verdiniz mi hocam? Verdiyseniz eğer söylemek isterseniz kime verdiniz? (Merak ettiğimden soruyorum)gördüm gördümmm
hocamm bu biraz ağır bir şaka ama@Emmree aga bişi dicem كلنا قبارصة، لا نمارس العنصريةAlıntıyı görüntüle
emmreeyle b1l0 arasında kalmıştım emreeye verdimPeki oy verdiniz mi hocam? Verdiyseniz eğer söylemek isterseniz kime verdiniz? (Merak ettiğimden soruyorum)
2. turda da oy vermeyi unutmayın o zaman.emmreeyle b1l0 arasında kalmıştım emreeye verdim
20 yıllık iktidar çökecekumarım modlar arasında darbe falan olmaz liderimizi seviyoruz![]()
rahatsız oluyonmu dedim şakaların sarıyo demiştihocamm bu biraz ağır bir şaka ama
aranızdaki samimiyeti bilemem ama bna yapılsa pek hoşuma gitmezdirahatsız oluyonmu dedim şakaların sarıyo demişti
2.Tur var hocam.Şu anda @Mehmet Yılmaz 1. @B1L0 2. @Emmree ise 3. durumunda. Yüksek ihtimalle Sayın @Mehmet Yılmaz alacak. Ama ilerleyen saatlerde bir gelişme olursa tekrardan bilgilendirme yapılacaktır. İyi akşamlar...
Başladı mı?2.Tur var hocam.