okuma ğsıkmadı mı knk sıkıldım artık m0 kargoya verilcek mi verildi mi konusu görmekten
Knk açtığın konuya yazsaydın ya ne gerek var bir daha konu açmayaAlıntıyı görüntüle
iki gundur konu acıp aglıyodum hala niye kargoya verilmedi diye, sonunda verildi mutlugumu sizinle paylasmak istedim. Kargoya verilmeyen arkadaslara basarılar dilerim
Doğru diyor. Bir de kalkıp ayaklarına mı gidecek. Getirsinler işteBenimki şehre kadar geldi ama babam yarın eve getirsinler diyor bugün de kavuşmayacağız
actıgımı pcden farklı hesaptan acmıstım die hatırlıomKnk açtığın konuya yazsaydın ya ne gerek var bir daha konu açmaya
kral ben dayanamıom eski pcyi gidip subeden almıstım dagıtıma cıkcagı gunDoğru diyor. Bir de kalkıp ayaklarına mı gidecek. Getirsinler işte
İnan çok iyi anlıyorum seni ama yapcak bişey yok 1 gün daha bekle bakalım.kral ben dayanamıom eski pcyi gidip subeden almıstım dagıtıma cıkcagı gun
adam sevincini paylaşıyor bakma olur bitersıkmadı mı knk sıkıldım artık m0 kargoya verilcek mi verildi mi konusu görmekten
anlamıyor kanka iste illa bir yerde moral bozucaklaradam sevincini paylaşıyor bakma olur biter
konu mu açması lazım açtığı konu var işte boş uzatmaadam sevincini paylaşıyor bakma olur biter
Ozur dilerim kral bir dahakine konu acmadan sorucam sana hic dert etme simdilik bosluguma geldi affola .d?konu mu açması lazım açtığı konu var işte boş uzatma