Neler Yeni

🔥 ModArt PC: "Öyle bir sistem geliyor ki ağzınız açık kalacak!"

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,000
İsim
Burak Karadağ
Ee hocam da-sistem3 ü ne yaptın ikinci elemi verdin ?
Maalesef ben askerdeyken babam sağ olsun benim o pc yi görüp gözüne kestiren kiracı çocuğa benden habersiz gidip satmış. O yıl bâya gönül koymuştum ona ve çok tartıştım. Kendisi 50 yaşında eski kafa adam anlamıyor etmiyor gereksiz gördüğü için satmış sözde. Öfkeden deliye dönmüştüm o gün

bachpassion

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
bach passion
Şu an orta segmentte fiyatıyla msrp aralığı hala kapanmamış olan kart 3060ti. Performansı çok yüksek diye galiba. Kasım ve yeni kartlar yaklaştıkça elde kalan 3060tilardan çok şık bir kombo yapabilir. Sırf fiyat üzerinden bakarsanız evet pch alanlar pişman olabilir. Ama msrp üzerinden bakarsanız iş değişir. 650 dolara o sistemi full msrpden bile alsanız zor. Ben o gün 1200 dolar bozdurup mod art m3ü alıp sıvı soğutma ve 5600x ile almıştım, dünkü sistemde 1200 TL'ye aynı soğutma da vardı. 750 dolara 240 mm soğutmalı 1 tb ssdli sistem nere, 1200 dolar nere. Evet bende nzxt kasa, 3600 ram, evga psu var, ekran kartının modeli daha iyi ama dünkü sistem özelleştirmeleriyle 12600, 32 ram, 1tb ssd, 1200 TL'ye cooler master soğutma ile alınınca inanılmaz uyguna geliyordu. Bence kimse pişman olmaz o fiyata rahat olun.

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
Maalesef ben askerdeyken babam sağ olsun benim o pc yi görüp gözüne kestiren kiracı çocuğa benden habersiz gidip satmış. O yıl bâya gönül koymuştum ona ve çok tartıştım. Kendisi 50 yaşında eski kafa adam anlamıyor etmiyor gereksiz gördüğü için satmış sözde. Öfkeden deliye dönmüştüm o gün
çok zor ya neyse en azından pch sistemi alabilmen moralini düzeltmiştir inşallah
Mesaj otomatik birleştirildi:

inşallah çıkarır bekliyorum bende

Farway

80+ Silver
Bence şu gülüş bile bir bombanın habercisi ama lütfen okullar açılıyor laptop bekliyoruz @Abdullah Hacıgül

NasdaQ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Teknoloji Medeniyeti
itopya değil benim :) ve ismi lazım değil bir e ticaret sitesine bu projeyi sunmuş ve ilk o ismi lazım değil sitesinde yayınlamıştım.
ohoo nerden bilcekler cx-20 drone u sorucaksın oldlara yeni nesil gearbest aliexpress banggood u bilmiyor :))

Meter90ss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
Mete C. E.
Dün ki sisteme rakip ve yine en az aynı stokta yaparsa Abdullah yapar,
Vatan+ msi Türkiye sponsordu dün+ üstüne Intel.
Asus+ itopya + Intel indirimi 300 stoklu 12kya benzer sistem gelir mi gelir?

Ama şunu atlıyorsunuz,
Gram altın diyelim bin tl ve birisi diyor ki bugün ilk 300 kişiye 600 tl, ilk gören alır.

Dün ki sistemi 12k'ya üstelik sıfır vade farkı taksitle alan herhangi biri en en kötü 14k tiko paraya satar, 2k + vadeli işlem yapar zaten her ay 1 2 sistem alsa ki çıkıyor. Ayda 4 bin havadan.
Dh sıcak fırsatlar zamanında böyle geberdi, gitti, bebek bezi konusu açardık, millet evli değil çocuk beni alır satardı....

Yani ihtiyacı olana yönelik yapılan bu kampanya, indirimlerden en çok kazanan al-satçılar olur genelde.

MertMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,056
İsim
Mertcan Ceylan
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Hüseyin Ege Karakışla

Pena58

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Alparslan Kağan Çelik
sistem ne zaman gelicek bilginiz var mı ?

Top Bottom